Comunicat de la Junta Directiva

Comunicat de la Junta Directiva

Aquests són els punts tractats en la reunió que s'ha celebrat aquesta tarda

La Junta Directiva, en la seva reunió ordinària celebrada avui a les oficines del Club, ha aprovat el pressupost que permetrà emprendre les obres de reforma i ampliació de l’antiga residència de jugadors, la Masia. Aquesta intervenció, que té un pressupost d’1,8 milions d’euros per aquesta temporada 2015/16, suposa un pas més en el desenvolupament de l’Espai Barça. La Masia, que serà la seu institucional del Club, també podrà acollir actes i esdeveniments tant de l’Entitat com d’empreses i patrocinadors. Les obres començaran immediatament i es preveu que acabaran al juny del 2016.

La Junta ha estat informada dels requeriments d’entrades i la seva ubicació corresponent, que el Club ha de posar a disposició de la UEFA i els equips visitants, en els partits de Champions que es juguen al Camp Nou. El Club està acabant l’operativa que permetrà complir amb aquests requeriments i que explicarà públicament en els pròxims dies.

D’altra banda, els Serveis Jurídics del FC Barcelona han informat dels diferents assumptes legals oberts, entre els quals destaquen els tràmits que està fent davant la FIFA, amb l’objectiu de poder inscriure el jugador del primer equip de futbol Arda Turan i els menors pendents d’alta federativa. Els Serveis Jurídics han confirmat que la FIFA no ha contestat la darrera petició presentada divendres passat, la tercera que fa el Club. Davant d’aquesta absència de resposta, demà dijous es presentarà recurs davant el Comitè d’Apel·lació de la FIFA, com a pas previ al recurs davant del TAS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut