El Barça Lassa pot fer el primer entrenament de la setmana junts

El Barça Lassa pot fer el primer entrenament de la setmana junts

Després dels compromisos dels internacionals, Marc Carmona fa el primer entrenament amb tota la plantilla

Marc Carmona ha pogut realitzar el primer entrenament de la setmana per preparar el partit davant del Movistar Inter, després de la fuga d’internacionals d’aquests darrers dies que ha afectat Paco Sedano, Aicardo, Lin i Sergio Lozano. Aquesta setmana Espanya ha jugat dos partits amistosos per preparar l’Europeu del mes de febrer contra l’equip de Macedònia, al qual van vèncer per 9-2 i 8-0.

Partit importantíssim

El partit de dissabte davant del Movistar Inter decidirà qui és el líder provisional de la LNFS després de disputar-se la setena jornada de la Lliga. Els blaugranes han guanyat els sis partits anteriors i han empatat el millor inici de la seva història amb aquesta ratxa. En cas que el Barça Lassa guanyés dissabte els madrilenys, establirien un rècord del Club. La primera posició a la fi de la primera volta suposaria ser cap de sèrie a la Copa d’Espanya, i això permetria evitar equips com el Movistar Inter o ElPozo Múrcia als quarts de final.

Per la seva banda, els madrilenys han jugat set partits de Lliga, un més que els blaugranes, per haver avançat un partit de Lliga per la disputa de l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. Els de Velasco, també han vençut en els seus respectius partits i superen el Barça Lassa en tres punts. Tot i així, els homes dirigits per Marc Carmona són el millor atac de la competició amb 39 gols marcats, i la segona millor defensa del campionat amb només 17 gols encaixats. A més, tenen el millor balanç de la LNFS en gols marcats i encaixats amb un +22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut