El liderat en joc

El liderat en joc

Qui guanyi el partit serà el nou líder de la LNFS

El FC Barcelona Lassa i el Movistar Inter es veuran les cares dissabte 24 d’octubre a partir de les 13 h (Teledeporte i Esport3) per disputar la setena jornada de la LNFS. El guanyador serà el nou líder de la competició després de la disputa de set jornades.

A diferència dels darrers anys, el Barça Lassa no jugarà a Alcalá de Henares sinó que ho farà a Torrejón d’Ardoz, ja que els madrilenys s’han traslladat fins a aquesta població aquesta temporada. Els blaugranes no juguen en aquesta pista des de la temporada 2002/03 quan van caure derrotats per 10-5 i on al final d’aquell any van baixar a Segona Divisió. Aquells eren altres temps de la secció i la història blaugrana del futbol sala ha canviat considerablement.

Capgirar la dinàmica

El balanç per als blaugranes en els darrers enfrontaments no és gaire positiu, però els catalans han viatjat fins a terres madrilenyes amb l’objectiu de guanyar el partit i trencar la ratxa negativa de quatre enfrontaments perduts de manera consecutiva entre Lliga i Copa del Rei de la temporada passada. El fet d’empatar el millor inici a la LNFS de la història de la secció fa que els jugadors de Marc Carmona viatgin amb el desig de tornar a ser l’equip dominador del futbol sala estatal i trencar una ratxa dels madrilenys a la seva pista, on sumen 35 partits sense conèixer la derrota (33 victòries i dos empats, un contra el Barça Lassa la temporada 2013/14). Casualment, l’últim a guanyar a la seva pista va ser el FC Barcelona en vèncer per 2-3 el 16 de març del 2013 amb un doblet de Sergio Lozano i un gol en pròpia porta de Rivillos.

Els dos millors atacs

El Barça Lassa i el Movistar Inter són els dos millors atacs de la competició fins ara. Els culers han marcat 39 gols i els madrilenys 38, però havent jugat un partit més per l’avançament d’un partit de Lliga, perquè juguen l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. Els dos equips també estan  entre els millors defensors del campionat. Tots dos han encaixat 17 gols i són els segons millors en aquesta categoria, només superats per ElPozo Múrcia, amb 14.

Ricardinho, l’amenaça local

Si hi ha un jugador temible en aquests moments és el portuguès Ricardinho. Està considerat el millor jugador de futbol sala del planeta en aquests moments per tothom i ell sol és capaç de desequilibrar qualsevol partit. Des de la seva arribada al Movistar Inter, els madrilenys han guanyat les dues darreres lligues, una Copa del Rei i una Copa d’Espanya. Però l’ala portuguès no és només un gran golejador, sinó que és un jugador generós que genera molt joc i que assisteix els seus companys perquè siguin els altres qui marquin. Carmona és coneixedor del seu perill i els jugadors estan conscienciats que l’hauran d’aturar per evitar problemes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut