Pòquer de victòries al futbol sala formatiu

Grans victòries dels equips formatius que segueixen liderant els campionats respectius a excepció de l’Infantil, que és segon

Juvenil: FC Barcelona 6 – CFS La Unión 1

El Juvenil del FC Barcelona va haver de remuntar a la segona meitat un partit que se li va complicar davant d’un rival molt ben organitzat i que va aprofitar les seves oportunitats. Tot i disposar de diverses ocasions, els blaugranes no van aconseguir inaugurar el marcador i els visitants ho van aprofitar per avançar-se al marcador a la sortida d’un córner. Amb el marcador d’avantatge colomenc per la mínima es va arribar al final dels primers 20 minuts.

A la represa els barcelonistes van sortir disposats a canviar el guió del matx i ràpidament van igualar-lo i es van posar amb avantatge al marcador. Aquest moment d’encert local va ser aprofitat dues vegades més i es va aconseguir un 4 a 1 al minut sis de la segona meitat. Amb la tranquil·litat del resultat els nois de Martí Graells van disposar de diverses ocasions més per eixamplar l’avantatge. Finalment, als últims minuts van aconseguir dos gols més que van situar el definitiu 6 a 1 a l’electrònic. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua comptant els seus partits per victòries.

Cadet: Jesús Maria CE 0 – FC Barcelona 8

El partit va començar amb un clar domini de la pilota per als blaugranes, però sense materialitzar les ocasions, i no van estrenar el marcador fins al minut 7. Avançada la primera part se seguia amb la mateixa tònica de domini, gràcies a la qual els visitants van fer tres gols en dos minuts.

Tot i continuar dominant el partit, el joc no va ser tant fluid com a la primera part i l’equip no va tenir tantes ocasions de marcar com al primer període. De fet, el marcador no va tornar a moure’s fins que quedaven cinc minuts, quan els locals van jugar amb el porter jugador i els barcelonistes van fer quatre gols més. El Barça es consolida al capdavant de la classificació i, a més, és l’equip menys golejat de la categoria.

Infantil: CFS La Unión 4 – FC Barcelona 8

El Barça es va imposar a domicili davant de La Unión en un matx en què als blaugranes els va costar agafar el ritme del joc. Però, un cop van marcar el primer gol, el partit va ser millor per als interessos culers, ja que a la mitja part dominaven per 1-4 al marcador.

A la tornada dels vestidors la circulació de pilota va permetre millorar el joc visitant, però la defensa no va ser tan bona com als primers minuts. Això va permetre que els colomencs marquessin els tres gols en pèrdues de pilota. Tot i això, els blaugranes van marcar quatre dianes que els van permetre emportar-se la victòria per 4-8.

Aleví: FC Barcelona 5 – Club Manresa FS 2

El Barça va començar imprecís en el seu joc, cosa que va permetre que els del Bages s’avancessin al marcador al minut tres. A partir d’aquell moment els barcelonistes es van centrar i van millorar el seu joc notablement. Això va fer que Dani i Roger capgiressin el marcador i marxessin als vestidors amb un avantatge de 2-1.

El joc a la segona part va millorar notablement i als dos minuts de la represa van fer el tercer mitjançant una gran jugada col·lectiva. Els visitants van seguir treballant i van retallar diferències, però la bona feina defensiva del Barça va fer que en dos minuts els culers marquessin dos gols més.