Diumenge es tanca el termini perquè els abonats confirmin la seva assistència al partit contra el Villanovense

Diumenge es tanca el termini perquè els abonats confirmin la seva assistència al partit contra el Villanovense

Els que vulguin assistir a la Diada del Soci Solidari que se celebra a la tornada de la Copa del Rei, el 2 de desembre, cal que omplin un formulari disponible al lloc web del Club

Aquest diumenge 8 de novembre, a les 19 hores, és l’últim dia perquè els socis abonats a l’Estadi puguin confirmar la seva assistència al partit de Copa del Rei del dia 2 de desembre (20 hores) contra el Villanovense, corresponent a la tornada dels setzens de final.

Els abonats que vulguin presenciar el partit han d’omplir un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Un cop confirmada l’assistència s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir pels torns habituals de l’Estadi.

Recordem que per a aquest partit el Club ha alliberat tot l’aforament del Camp Nou amb motiu de la 5a edició de la Diada del Soci Solidari, una iniciativa que pretén que persones de diferents col·lectius (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) tinguin l’oportunitat d’assistir a l’Estadi a veure un partit del Barça.

Amb aquesta nova mesura el FC Barcelona busca que el repartiment a les organitzacions col·laboradoes es realitzi amb més antelació que altres temporades i així s’aconsegueixi afavorir al màxim l’assistència d’aquests col·lectius, i a la vegada assolir que hi hagi més gent al Camp Nou animant l’equip en aquesta eliminatòria de Copa.

Tot i que s’alliberen automàticament totes les localitats, el Club garanteix el dret dels socis abonats a assistir-hi. És per això que en el cas que l’abonat vulgui anar a veure el Barça-Villanovense i no ho hagin confirmat en el termini fixat, el Club posarà a disposició invitacions perquè pugin accedir, tot i que no es garanteix que puguin ocupar el seu seient habitual.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Confirmació assistència::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formseientsolidari.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut