L’Infantil A, l’Aleví A i el Benjamí A consoliden els seus liderats

L’Infantil A, l’Aleví A i el Benjamí A consoliden els seus liderats

El Cadet A de Franc Artiga continua invicte i suma ja set partits sense encaixar un gol després de guanyar 0-4 al camp del Badalona

BADALONA-CADET A (0-4)

Victòria del Cadet A del FC Barcelona per 0 gols a 4 al camp del Badalona en un partit en què els blaugranes han fet bo el gol marcat per Albert Portas al minut 3. Els jugadors de Franc Artiga han demostrat una major efectivitat per mitjà dels gols de Sergio Gómez (min 31), Pau Martínez (min 32) i Labinot Kabashi (min 50). Amb aquesta victòria el Cadet A es manté segon a un punt de l’Espanyol, amb un partit menys, i continua invicte amb set victòries, 23 gols a favor i cap gol encaixat.

CADET B – BLANCA SUBUR A (2-0)

El Cadet B s’ha imposat per 2 a 0 a la Blanca Subur en un partit molt igualat entre els dos conjunts i en què els blaugranes han disposat de les millors ocasions de gol i del domini de la pilota. El Barça s’ha avançat abans del descans amb un gol de Miguel Àngel Ramírez (min 29) aprofitant una jugada per la banda dreta. El Cadet B ha disposat de diverses ocasions clares de gol, però no ha estat fins al minut 75 que Josep Jaume ha rematat de cap en un córner i ha col·locat el 2 a 0. Així doncs, els jugadors de Cristian Catena sumen la sisena victòria en sis jornades i continuen líders amb cinc punts d’avantatge sobre la Rapitenca.

INFANTIL A – ESCOLA F. GAVÀ (6-0)

Partit molt intens el disputat entre l’Infantil A del Barça i l’Escola de Futbol Gavà, especialment a la primera meitat amb equilibri entre els dos conjunts i sense rematades clares del Barça. A la represa els blaugranes han estat clars dominadors del partit i de les ocasions de gol. Pablo Moreno ha anotat un hat-trick, els dos primers, clau (min 41, min 46 i min 62), i l’han acompanyat Haitam Abaida (min 48 i min 67) i Alex Rico (min 69). Amb aquesta victòria els blaugranes sumen la vuitena en vuit jornades, amb 52 gols a favor i només 3 en contra, i es consoliden a la primera posició amb dos punts d’avantatge sobre la Damm.

DAMM – INFANTIL B (3-2)

Derrota per 3 a gols a 2 de l’Infantil B del Barça al camp de la Damm en un partit amb alternatives entre els dos conjunts. Els blaugranes s’han començat imposant al marcador amb un gol d’Arnau Farnós al minut 5. Els locals, però, han capgirat el marcador i s'han situat per davant amb el 2 a 1. Un partit incòmode per a l’Infantil B, que, tot i empatar amb un gol d’Arnau Martínez (min 44), ha vist com Xavier Pleguezuelo col·locava el definitiu 3 a 2 al minut 66. Amb aquest resultat els jugadors de Sergi Milà sumen la primera derrota en sis partits, però continuen líders amb un punt d’avantatge sobre el Cornellà.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ A (0-5)

Victòria clara de l’Aleví A del FC Barcelona per 0 gols a 5 al camp del Castelldefels en un partit en què els blaugranes han estat superiors al seu rival. Els dos gols d’Aleix Garrido (min 16 i min 24) i els de Marc Jurado (min 12), Adrian Bobi (min 26) i Alex Valle (min 42) han suposat la vuitena victòria consecutiva per als jugadors de Marc Serra, que sumen 83 gols a favor i només 3 en contra de la Lliga Preferent Aleví, la qual lideren empatats a 24 punts amb la Damm B.

GRANOLLERS A – ALEVÍ B (1-2)

Partit ajustat de l’Aleví B al camp del Granollers i amb molta igualtat als tres primers períodes. El gol de Joan Gázquez al minut 46 semblava decisiu vista la igualtat del partit, però en una gran jugada els locals han situat l’1 a 1 al marcador a falta de tres minuts per al final. Uns segons després, en una jugada plena de voluntat dels blaugranes, l’Aleví B ha situat el definitiu 1 a 2 al marcador amb un altre gol de Joan Gázquez (min 58). Amb aquesta victòria els jugadors de Jordi Font es refan de la derrota patida en l’anterior jornada i se situen segons a un punt de l’Espanyol.

ALEVÍ C – C. BAR.TERLENKA A (7-1)

L'Aleví C ha aconseguit una contundent victòria davant el Barcelonista Terlenka Club (7-1). El partit se li ha complicat només començar, quan els visitants s'han avançat al primer minut. Però els blaugranes no han perdut la calma i han remuntat amb gols d'Ortega (3), Gerard, Bilal Achiba i Carbonell. Amb aquesta victòria l'Aleví C recupera el liderat per davant del Cubelles CF i suma 16 punts en 6 partits, amb un balanç de 53 gols a favor i 6 en contra.

ALEVÍ D – SARRIÀ A (5-1)

Victòria del Aleví D del Barça per 5 a 1 en imposar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Sarrià CP. Els blaugranes han pogut marxar al descans amb els gols de Roger Coll (min 8) i Jaume Jové (min 29), el darrer amb un bon xut des de fora l’àrea. La sortida al tercer període ha estat decisiva per al Barça, que ha col·locat ràpidament el 4 a 0 al marcador amb un gol de cap de Roger Coll (min 31) i un altre de Raül (min 35). Amb aquest resultat els visitants han anotat un bon gol després d’una jugada individual d’un dels màxims golejadors de la Lliga, Juan Arcos. Al darrer període una bona jugada individual d’Iker ha suposat el definitiu 5 a 1. L’Aleví D continua segon a només dos punts de la PB Anguera.

BENJAMÍ A – IGUALADA (5-1)

El Benjamí A ha aconseguit una convincent victòria davant l'Igualada (5-1) que el manté al capdamunt de la taula una setmana més. El matiner gol de Pau Prim al minut 4 ha obert el partit per als blaugranes i els ha permès jugar amb més tranquil·litat amb el resultat a favor. La resta de gols han portat la signatura de Marc Guiu (min 19 i min 31), Jan Quiles (min 11) i Arnau (min 43). El Benjamí A és líder amb 24 punts en vuit partits, amb un balanç de 54 gols a favor i 6 en contra. El Cornellà és segon a tres punts dels blaugranes.

VIC RIUPRIMER A – BENJAMÍ B (2-5)

El Benjamí B del Barça s’ha imposat per 2 gols a 5 al camp del Vic Riuprimer en un partit en què els blaugranes s’han avançat amb un gol de Marc Guiu al primer minut. El domini del Benjamí B ha suposat els gols de Pol Trigueros (min 3) i Eric Mompo per situar el 3 a 0 al minut 15. Els locals han retallat distàncies al minut 19, però els blaugranes han respost amb l’1 a 4 d’Hector Fort (min 31). Posteriorment, els vigatans han tornat a anotar un gol al minut 37, però el segon d’Hector Fort ha suposat el definitiu 2 a 5. El Benjamí B continua en la quarta posició per darrere de la Damm A, el Sant Cugat Sport i l’Espanyol A.

BENJAMÍ C – CIUDAD COOP. A (5-2)

Victòria del Benjamí C del FC Barcelona en imposar-se per 5 a 2 al Ciudad Cooperativa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit ha tingut un inici elèctric amb molts gols. Els visitants s’han avançat al minut 5, tot i que en tres minuts Lamine Yamal Nasraoui ha capgirat el marcador marcant dos gols i situant el 2 a 1. Ràpidament els visitants han tornat a empatar el partit. A partir de llavors, uns minuts de pausa en el partit fins que els gols de Lamine Yamal Nasraoui, dos més (min 38 i min 48), i un de Marc Bernal (min 48) han situat el definitiu 5 a 2 per als blaugranes. El Benjamí C escala amb aquest resultat a la quarta posició per darrere del Cornellà C, el Blanca Subur i el Santboià B.

FEMENÍ B – EUROPA A (3-0)

Victòria del Femení B per 3 gols a 0 davant l’Europa en la Jornada 8 de la Segona Divisió Nacional Femenina. Les blaugranes sumen així la setena victòria consecutiva i amb 22 punts es mantenen a dos punts del líder invicte, el CE Sagull. Les golejadores del partit han estat Aitana, en dues ocasions, i Candela.

FEMENÍ JUV.-CADET – CERDANYOLA DEL VALLÈS (5-0)

El Femení Juvenil-Cadet s'ha imposat còmodament al Cerdanyola (5-0) en un partit que les blaugranes han dominat en joc i en ocasions. Els gols han portat la signatura de Claudia (2), Andrea, Mireia i Sònia. El Juvenil-Cadet es manté al capdamunt de la taula amb 18 punts en sis partits i un impecable balanç de 36 gols a favor i tan sols 2 en contra.

LLEVANT LES PLANES - FEMENÍ INF-ALEVÍ (0-9)

El Femení Infantil-Aleví ha aconseguit una contundent victòria (0-9) a domicili contra el Llevant les Planes. Les blaugranes han dominat el joc i han disposat de les millors ocasions. Tot i així, el primer gol no ha arribat fins al minut 20. Amb el resultat a favor, les barcelonistes han mostrat una gran efectivitat de cara a porta fins a arribar al definitiu 0-9. Les golejadores han estat Bruna (4), Natalia (2), Alicia, Carla i Adriadna. L'Infantil-Aleví es manté líder amb 18 punts amb un balanç de 59 gols a favor i 7 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut