Satoransky iguala les 10 assistències de Navarro

Satoransky iguala les 10 assistències de Navarro

El base txec es troba a un nivell de joc exultant, tant que contra el Morabanc Andorra va igualar el rècord de Navarro

Tomas Satoransky va oferir un recital de joc en l’última victòria del FC Barcelona Lassa de bàsquet. Contra el Morabanc Andorra, el txec, que va acabar amb un 20 de valoració, va repartir 10 assistències, a més d’anotar 9 punts que es van sumar als 89 punts que els blaugranes van aconseguir en terres andorranes (66-89). Amb aquest bon partit, el base iguala el rècord de Juan Carlos Navarro amb 10 assistències en un partit de la Lliga ACB, que va fer el 2012 contra el Caja Laboral.

Però aquest no és el millor registre de Satoransky. La seva millor marca en assistències es troba en 11, una més que la xifra aconseguida contra el Morabanc Andorra. Aquest registre el va aconseguir quan jugava al Cajasol durant la temporada 2013/14.

A poc d’igualar el rècord d’assistències blaugrana

Satoransky es va quedar a només dues assistències d’igualar el rècord de Víctor Sada, que justament va ser el rival d’aquesta última jornada. El base badaloní va registrar 12 assistències el 2008 i, així, va establir el rècord d’un jugador del Barça en partit de Lliga. Satoransky tindrà l’oportunitat de superar aquesta xifra en els pròxims partit de la Lliga ACB.

18 és el rècord màxim en un sol partit

Joaquim Costa, jugador del Barça de la temporada 1986/87 a la 1989/1990, ostenta el màxim històric d’assistències en un sol partit de lliga. Ho va aconseguir en la temporada 1990/1991 quan vestia la samarreta del Valvi Girona.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut