Els socis poden viatjar a València en autocar per 23 €

Els socis poden viatjar a València en autocar per 23 €

El Club ofereix preus molt econòmics també per als penyistes i aficionats que vulguin assistir al partit que el Barça disputarà a Mestalla el 5 de desembre a les 20.30 hores

El FC Barcelona, a través de FCBViatges, ofereix uns preus molt econòmics per a tots els socis i aficionats que vulguin viatjar amb autocar a València el proper dissabte 5 de desembre, per assistir al partit de Lliga que disputarà el Barça contra el València a partir de les 20.30 hores.

Tots aquells socis que vulguin donar el seu suport a l'equip i desplaçar-se a la capital valenciana, podran adquirir el seu viatge amb autocar a un preu de 23 €, mentre que el preu per als penyistes és de 28 € i per als aficionats que no siguin socis del Club és de 35 €. Als preus del viatge amb autocar, cal sumar el preu de l'entrada a l'estadi, que és de 30 €. Les entrades s’han d’adquirir a través del telèfon del FC Barcelona: 902189900.

Per a inscripcions o més informació cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 935 215 519 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador. La sortida amb autocar està garantida i la data límit d’inscripció és fins al dimecres 2 de desembre, a les 17 hores.

Aquesta proposta de preus econòmics per traslladar-se amb autocar a València s'emmarca en la tasca d'incentivar els desplaçaments dels socis i aficionats, i possibilitar que l'equip pugui comptar amb el màxim suport dels seus seguidors en els partits que juga fora del Camp Nou.

És imprescindible la presentació del DNI per accedir a l’autocar.

Més informació aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut