Mesures de seguretat al Camp Nou per als partits davant la Reial Societat i el CF Villanovense

Mesures de seguretat al Camp Nou per als partits davant la Reial Societat i el CF Villanovense

El Club recorda les normes que s'aplicaran en els partits del Camp Nou davant La Reial Societat i el Villanovense.

De cara als dos pròxims partits al Camp Nou, el de Lliga de dissabte 28 davant la Reial Societat, i el de Copa de dimecres dia 2 davant el CF Villanovense, el Club recorda algunes de les mesures extraordinàries de seguretat que s’aplicaran a l’Estadi:

1.- Es recomana a tots els aficionats que arribin amb prou temps al Camp Nou. Els accessos a l’Estadi s’obriran dues hores abans del partit.

2.- Per poder entrar al recinte de l’Estadi s’haurà de tenir una entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.

3.- No es permetrà entrar al Camp Nou amb motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de grans dimensions.

4.- El Museu i l’FC Botiga Megastore tancaran les seves portes al públic tres hores abans del partit. Dissabte, tancaran a les 13 hores, i dimecres, a les 17 hores. Quan acabin els partits, sí que es podrà accedir a l’FC Botiga Megastore.

5.- Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.

6.- Els aparcaments del Club oberts al públic no abonat, quedaran tancats a partir de les 8 del matí del dia del partit.

Novament, el FC Barcelona agraeix la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut