FC Barcelona – FS Valdepeñas: El Barça B consolida la segona posició

Els dos filials de la competició lideren la classificació de Segona Divisió

Els nois d’Andreu Plaza van aconseguir una victòria de prestigi davant del FS Valdepeñas després d’aconseguir una gran triomf per 9-1 a la Ciutat Esportiva.

Tots dos equips estaven situats als llocs capdavanters de la classificació de la Segona Divisió de la LNFS i a priori el partit suposava un xoc de trens entre els millors equips de la competició. Però ben aviat es va veure com els blaugranes no volien sorpreses i al minut quatre, Alvaro va inaugurar el marcador. Tot just a l’equador del primer temps, Raúl va marcar per tot l’escaire el segon gol, amb què va acabar el primer acte del matx.

Com una piconadora

A la tornada dels vestidors, els blaugranes van sortir amb ganes de distanciar-se i Oussama va fer el tercer al minut 24 i Oriol Miquel va fer el quart quan faltaven deu minuts per finalitzar el partit. El tècnic visitant va demanar temps mort i va sortir amb el porter-jugador, però la solució va resultar fallida i el Barça es va aprofitar d’aquesta situació de joc i en sis minuts, els jugadors dirigits per Andreu Plaza van marcar quatre gols per deixar un parcial de 9-0 al marcador. Els visitants van fer el seu únic gol del partit a les acaballes d’aquest per deixar el resultat final en un clar 9-1 que situa els blaugranes en segona posició de la classificació a només dos punts del primer, ElPozo Ciudad de Múrcia.