El 2 de setembre s'inicia el procés de sol·licitud d'entrades per a l'Olímpic de Roma

El 2 de setembre s'inicia el procés de sol·licitud d'entrades per a l'Olímpic de Roma

El procés és exclusiu per als socis del Club i caldrà fer la petició abans del dijous 3 de setembre a través d’un formulari que estarà disponible al lloc web

El dimecres 2 de setembre, i fins al dijous dia 3, el Club posa en marxa el procés de sol·licitud d’entrades per al primer partit de la fase de grups de la Champions League del 16 de setembre contra l’AS Roma a l’Estadi Olímpic de la capital italiana.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer la sol·licitud a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El divendres 4 de setembre, possible sorteig

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 3.500 entrades (2.380 per a socis i 595 per a repartir entre les penyes), que tindran un preu de 60 euros. En cas que el nombre de sol·licituds superés el d’entrades disponibles, el divendres 4 de setembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits en un acte a les instal·lacions del Club.

Tot seguit, entre els dies 4 i 7 de setembre, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per als socis que hagin de gaudir-les. En el cas de no poder-les recollir, hauran de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::SOL·LICITA LA TEVA ENTRADA++PER AL ROMA-BARÇA::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formroma2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut