Rafinha: “És el dia més feliç de la meva vida”

Rafinha: “És el dia més feliç de la meva vida”

El migcampista blaugrana assegura que “s’havia imaginat aquest dia en innumerables ocasions però la realitat encara ha estat millor”

Faltaven deu minuts per acabar el partit entre Brasil i Costa Rica i Dunga va decidir realitzar els dos últims canvis del duel amistós, donant entrada a Neymar Jr i a Rafinha. Un fet noticiable si es té en compte que el davanter blaugrana tornava a jugar amb la selecció després de la Copa Amèrica i que el migcampista jugava els seus primers minuts amb la selecció absoluta del seu país de naixement. “És el dia més feliç de la meva vida”, defineix Rafinha. “Vaig imaginar aquest dia en innumerables ocasions però la realitat encara ha estat millor”, explica Rafinha en declaracions al lloc web de la Confederació Brasilera de Futbol.

Quan era un nen i jugava al carrer m'agradava pensar que era un jugador de la selecció del Mundial de 2002"

Rafinha, com qualsevol nen brasiler a qui li agrada el futbol, jugava al carrer imitant els ídols que havien guanyat el Mundial de 2002 i que havien convertit la selecció del Brasil en pentacampiona. En aquella plantilla en què hi havia figures com els exblaugrana Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho, també hi eren presents Edmílson –ahir ajudant assistent de Dunga- i Kaká –qui encara té minuts amb la ‘canarinha’–. “Quan era un nen i jugava amb el meu germà Thiago a Vivendas de Barra (un barri de Barra de Tijuca, a Rio de Janeiro) m’agradava jugar pensant que era un dels jugadors d’aquella època”. “Gràcies a ells sempre he volgut vestir aquesta samarreta”, revela.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut