El primer equip del FC Barcelona jugarà set partits en 22 dies

El primer equip del FC Barcelona jugarà set partits en 22 dies

La Lliga i la Champions no donen treva als homes de Luis Enrique, que afronten les tres properes setmanes amb molta càrrega de competició

Després de l’aturada de la Lliga pels compromisos internacionals, el FC Barcelona afrontarà les properes tres setmanes amb una càrrega més que destacable de partits: set en 22 dies. Entre els enfrontaments de Lliga i de Lliga de Campions, els de Luis Enrique competiran cada tres o quatre dies entre el 12 de setembre i el 3 d’octubre. Una càrrega important per a les cames que s’ha d’afegir a la que ja tenen acumulada els 14 futbolistes internacionals del primer equip.

Cinc partits de Lliga i dos de Champions

L’Atlètic de Madrid serà el primer dels set rivals, el dissabte 12 de setembre (20.30 h) al Vicente Calderón. Els blaugranes buscaran allargar el bon inici de Lliga en un dels camps més complicats del campionat abans de volar cap a Itàlia, on el dia 16 debuten a la fase de grups de la Champions contra l’AS Roma. Un cop de tornada a Barcelona tocarà afrontar tres partits més de Lliga en menys d’una setmana: el Barça rebrà el Llevant (20/09), visitarà el Celta de Vigo entre setmana (23/09) i tornarà al Camp Nou per enfrontar-se amb el Las Palmas (26/09).

Els culers tornaran al mateix escenari tres dies després per rebre el Bayer Leverkusen (29/09), en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions. Finalment, tocarà visitar un dels altres estadis més difícils de la Lliga, el Sánchez Pizjuán de Sevilla (3 d’octubre), abans d’una altra aturada de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut