El FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid lluiran una samarreta especial en favor dels refugiats

El FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid lluiran una samarreta especial en favor dels refugiats

La Fundació del club blaugrana està preparant una important campanya de captació de fons per donar resposta a la gran crisi de refugiats a Europa, de la qual donarà tots els detalls en els propers dies

El FC Barcelona, fidel a la seva històrica vocació solidària i al compromís social que canalitza a través de la Fundació, està preparant una important campanya de captació de fons a favor dels refugiats de països de l’Orient Mitjà, Síria, l’Iraq i l’Afganistan, entre d’altres, que estan patint les conseqüències de diferents conflictes bèl·lics. En els propers dies donarà tots els detalls d’aquesta campanya, però la primera acció serà participar el proper dissabte en una acció conjunta amb l’Atlètic de Madrid.

Els jugadors dels dos equips saltaran al terreny de joc del Vicente Calderón lluint unes samarretes en què es demanarà la col·laboració de tots els aficionats que seguiran el partit per ajudar a pal·liar el drama que estan vivint els refugiats. Després de la salutació protocol·lària de tots els jugadors, els onzes titulars de tots dos equips posaran de manera conjunta davant els mitjans gràfics amb l’objectiu de conscienciar tothom de la necessitat de col·laborar amb els milers de desplaçats.

Implicar la massa social blaugrana

Davant d’aquesta situació d’emergència el FC Barcelona, i al marge de l'acció del Calderón, vol implicar tota la massa social del Club (socis, penyistes, aficionats, seguidors a les xarxes socials) i aprofitar-ne la influència mediàtica per ajudar a obtenir recursos en favor dels refugiats. La Fundació està preparant una important campanya per recaptar fons a través de diferents accions, vehiculant tota l’ajuda a través de la Creu Roja. La propera setmana, la Fundació explicarà tots els detalls d’aquesta campanya a favor dels refugiats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut