El FC Barcelona estrenarà equipació a Roma

El FC Barcelona estrenarà equipació a Roma

Els jugadors del FC Barcelona lluiran un equipament blau elèctric per als partits de fora de casa La nova samarreta estarà disponible a nike.com/fcb i a botigues a partir del dia 1 d'octubre.

El FC Barcelona estrenarà a Roma un nou equipament, de color blau elèctric, per al debut a la Lliga de Campions 2015/16. Aquesta equipació estarà disponible a nike.com/fcb i a botigues a partir del dia 1 d'octubre.

El FC Barcelona presenta amb orgull el darrer disseny del seu equipament: el famós blau del club, totalment identificable com un dels colors tradicionals de l'equip, es converteix en blau elèctric. Els canvis en l'uniforme posen en relleu la dilatada història del club i, al mateix temps, deixen palesa la seva visió de futur i les innovadores aportacions que ha fet al món del futbol.

Un gràfic negre ombrejat accentua el blau llampant amb el qual es barreja des de la volta dels pantalons i des dels punys de la samarreta. Aquest blau elèctric crea un intens bloc de color entre la samarreta i els pantalons, junt amb una línia negre que recorre els cantons de l’equipament des de l’axil·la fins a la vora dels pantalons.  Durant els partits que es juguin de nit, aquest efecte ressalta la presència física dels jugadors sota els llums de l'estadi. Les mitges negres, amb xebrons de color gris fosc a la zona del panxell, i les mitges blaves també disponibles per aquest equipament, realcen encara més el cos dels esportistes.

Homenatge a la cultura del Club

Els detalls cuidats de la samarreta reten homenatge a la cultura del Club. Dins del coll hi llueix el famós lema del FC Barcelona "Més que un club", que també està imprès amb lletres grosses als seients del Camp Nou. La Senyera realça la màniga dreta i assenyala l'orgull i la profunda connexió que hi ha entre l'equip blaugrana i Catalunya.

Els noms i números estan fets amb una tipografia única dissenyada per al FC Barcelona i s'inspiren en les xemeneies sentinella de l'obra modernista de La Pedrera d'Antoni Gaudí, una icona del disseny que s'ha convertit en un sinònim de la ciutat de Barcelona.

L’equipament L´Night Rising del FC Barcelona per a la temporada 2015/16, que incorpora la tecnologia Dri FIT de Nike, també té en compte la sostenibilitat. Nike posa la innovació sostenible al bell mig dels seus equipaments a través de l'ús de polièster reciclat, que ofereix un rendiment insuperable i un menor impacte ambiental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut