Aquest dimecres, sorteig del Mundial de Clubs 2015

Aquest dimecres, sorteig del Mundial de Clubs 2015

Es coneixen quatre dels set participants al Japó, d’entre els quals el FC Barcelona com a campió d’Europa

El quadre del Mundial de Clubs de la FIFA 2015, que es disputarà del 10 al 20 de desembre a Yokohama i Osaka (Japó), quedarà definit aquest dimecres en un sorteig a Zuric (Suïssa), a les 14 hores. De moment, es coneixen quatre dels set participants. Un d’aquests és el FC Barcelona, com a campió d’Europa de la temporada 2014/15. Encapçalaran la representació culer el director d’esports professionals, Albert Soler, i el director de futbol, Raül Sanllehí.

Els altres equips confirmats són el River Plate (campió de la Copa Libertadores), el Club Amèrica (campió de la Lliga de Campions de la CONCACAF) i l’Auckland City (campió de la Lliga de Campions d’Oceania). Els tres clubs restants seran els guanyadors de les Champions League d’Àsia i d’Àfrica, així com el campió de la Lliga japonesa, com a convidat. Aquests tres participants es coneixeran al llarg del mes de novembre.

Seu i rivals per definir

Un dels condicionants del sorteig és que el FC Barcelona i el River Plate inicien el seu camí directament a les semifinals i en costats oposats del quadre. Per tant, catalans i argentins només es podrien trobar en una hipotètica final. El que es farà públic oficialment és la seu d’aquests dos partits, és a dir, Yokohama o Osaka. Aquest dimecres també coneixeran els seus possibles rivals, que hauran de disputar una eliminatòria prèvia de quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut