Els rivals de la Champions League guanyen els seus partits de Lliga

El Bayer Leverkusen, el proper rival del Barça, i la Roma guanyen còmodament mentre que el BATE està a un pas de proclamar-se campió de Lliga

Els tres rivals europeus del Barça han guanyat aquest dissabte els seus respectius partits de Lliga. El Bayer Leverkusen, el proper rival aquest dimarts, i la Roma s'han imposat còmodament al Werder Bremen i al Carpi, respectivament. Per la seva part, el BATE Borisov va guanyar aquest divendres al Minsk i està a un pas de proclamar-se campió de Lliga.

Werder Bremen 0 – 3 Bayer Leverkusen

El Bayer Leverkusen ha guanyat 0 a 3 al Werder Bremen en la sisena jornada de la Bundesliga. El proper rival de Champions del FC Barcelona ha aconseguit la segona victòria a la màxima competició alemanya en el que va de temporada. Mehmedi ha avançat el conjunt dirigit per Roger Schmidt al minut 31 de partit. Ja a la segona part Brandt al minut 58 i Kampl, que havia entrat sis minuts abans, al 65 han donat la victòria al Leverkusen, que se situa cinquè a la classificació. El Leverkusen ha jugat amb Leno, Donati, Tah, Papadopoulos, Boenisch, Kramer, Bender, Bellarabi, Brandt, Mehmedii KieBling.

Minsk 1-2 BATE Borisov

El BATE Borisov, per la seva part, va guanyar el seu partit de Lliga després de completar una remuntada exprés. El rival del Barça a la Champions va veure com l’equip local, el Minsk, s’avançava en el marcador en el minut 71 però, uns segons més tard, el BATE va empatar el partit mitjançant Stasevic. Quan l’equip local encara no s’havia refet del gol encaixat, Signevich, en el minut 75, va decantar l’enfrontament per a l’equip de Borisov fent pujar el 1-2 definitiu.

El BATE Borisov, que va formar amb: Chernik, Olehnovich, Dubra, Yablonsky, Mladenovic, Alyakhnovich, Nikolic, Gayduchik, Karnitskiy, Stasevic, Jevtic, està a un pas de proclamar-se campió de Lliga després d’aquest triomf. A cinc jornades d’acabar la Lliga, el rival del Barça a la Champions League té 12 punts de marge envers el Dinamo de Minsk, el segon classificat.

AS Roma 5 – 1 Carpi

Triomf còmode de l’AS Roma sobre el Carpi per 5 gols a 1. L’equip de Rudi Garcia, que ha alineat aquest onze: De Sanctis, Digne, De Rossi, Manolas, Maicon, Nainggolan, Keita, Pjanic, Salah, Dzeko i Gervinho, ha encarrilat a la primera meitat el partit gràcies als gols de Manolas, Pjanic i Gervinho malgrat que els visitants han retallat distàncies en el minut 34. A la segona meitat Salah ha sentenciat el partit fent el 4-1 i Digne, al minut 68, ha fet pujar el 5-1 definitiu.

Amb aquesta victòria, la tercera en Lliga, l’AS Roma es situa momentàniament com a quart classificat de la Sèrie A a falta de completar-se la jornada.