La sol·licitud d'entrades per al BATE Borissov - FC Barcelona, a partir del dimecres 30 de setembre

La sol·licitud d'entrades per al BATE Borissov - FC Barcelona, a partir del dimecres 30 de setembre

El Club disposa de 542 localitats a un preu de 10 euros exclusives per a socis i els interessats hauran de demanar-les fins al dijous 1 d’octubre a través d’un formulari disponible al lloc web

Dimecres 30 de setembre, des de les 10 hores i fins al dijous 1 d’octubre, a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga de Campions, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, entre el BATE Borissov i el FC Barcelona que es jugarà el dimarts 20 d’octubre.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 798 entrades que tindran un preu únic de 10 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (542) i les penyes (136). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el divendres 2 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, el mateix 2 d’octubre el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades BATE-FCB::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formbateborisov2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Ofertes de viatge per a socis

El FC Barcelona, a través d’FCBViatges, ofereix als socis la possibilitat de viatjar a veure el BATE Borissov – FC Barcelona amb sortida i tornada el mateix dia de partit des de Barcelona. El preu per a socis és de 293 euros i inclou el vol, trasllats, assegurança i guia (no inclou entrada), mentre que el preu normal per a la resta d’aficionats és de 437 euros.

La data límit per inscriure-s’hi és el dilluns 5 d’octubre, a les 12 hores i per informar-se’n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador. Les places són limitades, i el mínim per garantir la sortida del vol xàrter són 88 persones. A més, per a aquest desplaçament cal presentar el visat i passaport a l’aeroport de Barcelona.

[[BOTOVERMELL::Desplaçament a Borissov++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/187/161/original/VOL_01DIA_MINSK_-_cat_-.v1443524940.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut