Toshiba, patrocinador oficial del FC Barcelona de sistemes mèdics

Toshiba, patrocinador oficial del FC Barcelona de sistemes mèdics

Toshiba Medical Systems Europe proveirà de sistemes d’avantguarda el Centre Mèdic del Club durant els pròxims cinc anys

El FC Barcelona compta, a partir d’aquesta temporada, amb Toshiba Medical Systems Europe com a partner oficial en el camp dels serveis mèdics. La filial a Europa de Toshiba Medical Systems Corporation proveirà de 13 sistemes d’ecografia i una Ressonància Magnètica de 3Tesla d’avantguarda al centre mèdic del Club que contribuiran a millorar la prevenció de lesions, el diagnòstic i la rehabilitació dels jugadors de les diferents seccions professionals i amateurs.

Fruit d’aquest acord, que té vigència per als pròxims cinc anys, el Club tindrà accés als departaments de Toshiba Ultrasound i MRI Engineering, els quals subministren els últims avenços en diagnòstic per imatge, suport i consell per als doctors del FC Barcelona.

Toshiba Medical Systems Europe (TMSE) és una filial regional de Toshiba Medical Systems Corporation, proveïdor líder mundial en sistemes de diagnòstic mèdic per imatges: Ultrasons, Radiologia Digital, Radiologia Intervencionista, Tomografia Computeritzada, Ressonància Magnètica, Medicina Nuclear i solucions integrals.

Declaracions de Jordi Monés, directiu responsable de l’Àrea Mèdica del FC Barcelona:

“Estem molts satisfets amb aquest acord. Toshiba és una marca internacional de prestigi, líder en el diagnòstic per imatge i amb un gran compromís amb la investigació científica. Aquest acord reforça la nostra capacitat de diagnòstic amb una de les marques globals més importants en el marc mèdic i és un pas més al Japó, on el FC Barcelona té una immensa base d’aficionats”.

Declaracions de Toshio Takiguchi, president i CEO de Toshiba Medical Systems Corporation:

“Estem encantats que la nostra marca, líder en l’àmbit mundial, s’associï amb un dels millors clubs del món. Aquesta associació enfortirà ambdues parts i ens vincula a una institució que manifesta la seva passió per l’esport i l’aposta per uns valors com són el respecte, l’esforç, l’ambició, el treball en equip i la humilitat que també són rellevants en la nostra cultura d’empresa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut