Opcions de viatge per als socis i aficionats per al Mundial de Clubs del Japó

Opcions de viatge per als socis i aficionats per al Mundial de Clubs del Japó

El Club ofereix als socis la possibilitat de desplaçar-se amb l’avió del primer equip a partir de 2.143 euros o bé en vol regular des de 1.765 euros

El FC Barcelona, a través de FCBViatges, ofereix als socis i aficionats dues opcions per viatjar al Mundial de Clubs que es disputarà al Japó, concretament a Yokohama, del 10 al 20 de desembre i en què participarà el primer equip de futbol com a campió de l’última edició de la Lliga de Campions.

Viatge amb el primer equip

La primera opció de desplaçament per als seguidors inclou un vol xàrter amb l’avió del primer equip, amb sortida el diumenge 13 de desembre i tornada el dilluns 21 de desembre. Les dates no són definitives, ja que es podrien modificar en funció de la data del partit contra el Deportivo i altres decisions esportives. El preu per als socis és de 2.143 euros, en hotel de categoria 4 estrelles, i 2.571 euros, en un de 5 estrelles, i per als no socis és de 2.515 euros, en el de 4 estrelles, i 2.943 euros, per a l’hotel de 5 estrelles.

Viatge en vol regular

La segona opció de viatge que ofereix el Club als seus aficionats per al Mundial de Clubs és desplaçament en vol regular, amb sortida el dimecres 16 de desembre i tornada el dilluns 21 de desembre. El preu és de 1.765 euros per als socis i 1.965 euros per a la resta d’aficionats. La data límit per reservar aquest viatge és el dimarts 13 d’octubre.

En totes dues opcions no estan incloses les entrades per a la semifinal i la final o bé el partit de tercer i quart lloc, i tampoc les excursions i activitats opcionals organitzades per als seguidors del FC Barcelona.

Per informar-se’n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

Recordem que el FC Barcelona jugarà la semifinal del Mundial de Clubs el dijous 17 de desembre contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Club Amèrica i el guanyador de la Champions League d’Àsia. I el diumenge 20 de desembre es jugarà la final, i el partit de tercer i quart lloc.

[[BOTOVERMELL::PLA DE VIATGE AMB EL PRIMER EQUIP++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/188/814/original/Programa_Japo_VOL_EQUIP_seguidors_cat._SENSE_ENTRADA.v1444230691.PDF::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::PLA DE VIATGE EN VOL REGULAR++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/188/815/original/Programa_Japo_VOL_LINEA_REGULAR_seguidors_cat._SENSE_ENTRADA.v1444230704.PDF::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut