La selecció espanyola tanca la fase de classificació amb Jordi Alba i Sergio Busquets

Del Bosque ha reservat els jugadors habituals, i els dos blaugranes han entrat en el tram final per conservar el 0-1

La selecció espanyola de futbol ha tancat aquest dilluns la fase de classificació per a l’Eurocopa 2016, que es disputarà a França. El combinat de Vicente del Bosque ha superat per 0-1 la selecció d’Ucraïna amb un solitari gol de Mario Gaspar, lateral del Vila-real, en el seu debut. El seleccionador espanyol ha reservat els jugadors amb més minuts i ha donat entrada als menys habituals. Així, cap dels quatre blaugranes convocats han sortit a l’onze inicial.

Després d’avançar-se al marcador a la primera part, el porter del Manchester United, David De Gea, s’ha convertit en el jugador més destacat de la selecció espanyola. A la segona part, Del Bosque ha fet alguns canvis i ha donat entrada, entre d’altres, a Jordi Alba i Sergio Busquets per assegurar l’avantatge mínim. El lateral de l’Hospitalet ha jugat uns 20 minuts, mentre que el de Badia ha entrat en el minut 82. Marc Bartra i Gerard Piqué, en canvi, ha descansat i no han disputat cap minut.

Després de la victòria a Ucraïna, el combinat espanyol ha acabat la fase de classificació amb 27 punts, com a líder destacat del grup C. Per darrere seu s’ha acabat classificant Eslovàquia, amb 22 punts.