Pelé: “Messi és el millor jugador dels últims deu anys”

Pelé: “Messi és el millor jugador dels últims deu anys”

L’astre brasiler ha tornat a mostrar la seva admiració cap al jugador del FC Barcelona

Un dels millors jugadors de la història del futbol, Pelé, ha assegurat que Leo Messi “és el millor jugador dels últims deu anys”. El triple campió mundial està de visita per l’Índia i en una de les conferències que ha ofert a la premsa de Nova Delhi ha aprofitat per fer aquesta afirmació. A més, el brasiler va dir que “molta gent compara Messi amb (Cristiano) Ronaldo, però són jugadors diferents, tots dos són fantàstics”.

Segons recull ‘The Indian Express’, l’exjugador del Santos també va respondre preguntes sobre el seu compatriota Neymar, del qual va reconèixer que està entre els millors jugadors del món actualment.

No és la primera vegada que l’astre brasiler mostra la seva admiració cap a Messi i el FC Barcelona. El 25 de setembre passat, en una presentació a Londres, va revelar que li agradaria haver pogut compartir vestidor amb Messi i Neymar. A més, també va aprofitar el moment per assegurar que l’actual Barça comparteix “el mateix estil que el Brasil dels seus dies”.

Pelé va jugar al Camp Nou

Com a fet curiós, Pelé mai va poder vestir la samarreta del Barça però sí que va tenir l’ocasió de jugar al Camp Nou en la disputa del trofeu Joan Gamper el 1963. Els jugadors carioques van perdre el partit per dos gols a zero, amb dianes de Pereda i Zaballa, però Pelé va ser una autèntica estrella mediàtica amb només 22 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut