Luis Suárez: “El primer any al FC Barcelona ha estat un somni”

Luis Suárez: “El primer any al FC Barcelona ha estat un somni”

L’uruguaià ha concedit una entrevista per a TV3 en què repassa el seu primer any com a blaugrana El ‘charrúa’ destaca la seva bona relació amb Messi i Neymar: “Connectem molt bé”

Luis Suárez, un any després del seu debut amb el FC Barcelona, ha concedit una entrevista per a TV3 per tal de repassar la primera temporada com a davanter blaugrana. L’uruguaià ha comentat que aquest primer any “ha passat ràpid”, sobretot perquè “ha estat un somni, ho hem guanyat tot”. Però el davanter no es conforma amb el triplet i en vol més: “Tenim il·lusió de tornar a guanyar una altra Lliga; una segona Champions consecutiva, el Mundial de Clubs…, continuar fent història en aquest club”.

Bona química amb Messi i Neymar

Un dels secrets del triplet és la bona química que té amb Messi i Neymar: “Connectem molt bé, sabem quins moviments hem de fer”. “Tots tres sabem quin és el nostre rol”, deixa clar. Del seus objectius en especial ha comentat: “Tinc clar que he de treballar per fixar els centrals, així beneficio els companys que juguen més enrere, sobretot Messi i Ney”. A més, també diu: “Sempre he respectat les figures que he tingut per davant, jo no vinc a competir amb ningú ni a ser el millor”.

En l’entrevista també ha repassat els millors gols que ha marcat durant el període com a blaugrana. De tots aquests n'escull dos en especial per importància, el que va marcar al Camp Nou contra el Madrid que donava els tres punts “per ser el màxim rival” i el gol a la final de Berlín: “No hi ha paraules per  descriure el que significa marcar un gol en una final de la Champions, encara se’m posa la pell de gallina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut