BATE Boríssov – FC Barcelona: Rakitic decideix a Bielorússia (0-2)

BATE Boríssov – FC Barcelona: Rakitic decideix a Bielorússia (0-2)

Dos gols del croat asseguren tres punts que deixen els culers més líders a la Champions

El vigent campió continua trepitjant fort a Europa. Aquest dimarts a la nit s’ha desfet del BATE Boríssov en una gran actuació col·lectiva, segellada amb dues dianes d’Ivan Rakitic al segon temps. Un Barça superior s’ha imposat sense despentinar-se a Bielorússia, victòria que, combinada amb l’empat entre el Bayer i la Roma, deixa molt encarada la classificació per a vuitens com a primer de grup.   

L’arrencada blaugrana ha estat òptima. Fluïa el joc del Barça, que ha gaudit de nombroses ocasions durant els deu primers minuts de partit. Només les bones intervencions del porter Chernik han evitat el 0-1 abans que arribés la nota negativa del matx: la lesió de Sergi Roberto. El migcampista ha hagut de retirar-se coixejant i se suma així a la llarga llista de baixes culers. Ivan Rakitic, que acabaria sent decisiu, ocupava el seu lloc al mig del camp.

El domini blaugrana s’ha allargat durant tot un primer temps en què el BATE Boríssov ni s’ha acostat a la porteria defensada per Ter Stegen. Controlaven i manaven els culers, que han tornat a fregar el gol abans de la mitja part mitjançant Sergio i Rakitic. S’ha resistit per centímetres.

Primer doblet de Rakitic

La desitjada diana ha arribat només reprendre’s el partit. Una bona diagonal de Neymar Jr ha acabat amb la pilota als peus de Rakitic, que aquest cop ha definit a la perfecció amb una rematada a la creueta. El 0-1 assegurava els tres punts i ha permès als homes de Luis Enrique afrontar el segon temps amb més tranquil·litat.

La superioritat barcelonista era inqüestionable. En una nova associació entre Neymar Jr i Rakitic s’ha gestat el segon gol del Barça a Bielorússia. El primer doblet del croat –avui suplent– amb la samarreta del primer equip segellava un triomf clau a la Champions. El FC Barcelona és més líder que mai al grup E.

[[BOTOGRIS::HIGHLIGHTS++El vídeo del més destacat del partit::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/el-video-del-mes-destacat-del-triomf-contra-el-bate-champions-league::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut