El nou contracte de patrocini es decidirà en una Assemblea Extraordinària

El nou contracte de patrocini es decidirà en una Assemblea Extraordinària

La data de la nova convocatòria es fixarà quan el Club tingui la proposta definitiva del millor acord de patrocini possible

La Junta Directiva vol expressar, en nom del Club, tot el seu suport i afecte cap a Johan Cruyff, que va ser jugador i tècnic, i és figura emblemàtica de la nostra Entitat, amb el desig que superi la malaltia que li ha estat diagnosticada aquesta setmana.

D’altra banda, la Junta Directiva, en la seva reunió extraordinària celebrada avui a les oficines del Club, ha acordat:

  1. Posposar la decisió que ha de permetre la signatura d’un nou contracte de patrocini principal del Club, prevista, inicialment per l’Assemblea General, que se celebrarà el pròxim diumenge 25 d’octubre.
  2. Concedir-se un nou termini per tancar el millor acord possible de patrocini, atès que aquest nou contracte no ha d’entrar en vigor fins a la temporada 2016/17. La Junta Directiva sempre s’ha exigit presentar als socis de l’Entitat un acord que posi en el màxim valor els actius que ofereix.
  3. Convocar una Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris quan tingui la proposta definitiva.

D’altra banda, la Junta ha aprovat la designació dels membres de la Comissió Econòmica, que hauran de ser ratificats diumenge per l’Assemblea de Socis Compromissaris. Continuen a la Comissió Carles Tusquets Trias de Bes, que n’assumirà la presidència; Antoni Esteve Cruella i Josep Maria Xercavins Lluch, com a vocals; i s’incorporen Miquel Lladó i Joan Lluís Garcia Jobal, com a nous vocals. El directiu Silvio Elias continua com a directiu assignat a la Comissió Econòmica.

  • Miquel Lladó Casadevall (14/5/1957), soci del FC Barcelona número 123.567, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, expresident de Bimbo i actualment és professor d’Estratègia a l’IESE i assessor d’empreses.
  • Joan Lluís Garcia Jobal (21/10/1962), soci del FC Barcelona número 76.405, és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, va treballar a Arthur Andersen i actualment és gerent d’Angel Jobal SA.

Quant a la sanció que aquesta setmana ha imposat la UEFA al FC Barcelona pels crits d’independència i les estelades que es van exhibir al Camp Nou durant el partit de Champions, davant el Bayer Leverkusen, la Junta Directiva ha decidit reclamar a la UEFA els fonaments jurídics en què han basat la sanció. Aquest és el pas previ al recurs que el FC Barcelona presentarà davant el Comitè de Disciplina de l’organisme esportiu europeu.

En el cas que es mantingui la sanció, el FC Barcelona recorrerà al TAS, i a totes les instàncies que aquesta entitat permeti, inclosa la justícia ordinària, fins a arribar al Tribunal dels Drets Humans d’Estrasburg, si cal. En qualsevol cas, el FC Barcelona emprendrà totes les accions que siguin necessàries per preservar la llibertat d’expressió dels seus socis.

La Junta Directiva també ha comentat el cas de la denúncia presentada per un àrbitre assistent que manifesta haver rebut pressions des del Comitè Tècnic d’Àrbitres per afavorir el Reial Madrid en el pròxim Clàssic. La Junta considera imprescindible la investigació a fons del cas i té l’esperança que tot sigui un malentès pel bé del prestigi i la credibilitat de la Lliga de Futbol Professional.

Finalment, sobre el projecte 'Tant se val d’on venim', d’ajut als refugiats arribats recentment a Europa, i que impulsa la Fundació del FC Barcelona, la Junta Directiva ha estat informada de les diferents accions que farà conjuntament amb entitats socials i administracions, basant-se en es tres eixos d’actuació del projecte: recaptació de fons, sensibilització i integració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut