Neymar Jr i Dani Alves, citats per Dunga per jugar amb el Brasil

Neymar Jr i Dani Alves, citats per Dunga per jugar amb el Brasil

Els dos blaugranes han estat convocats per als duels de classificació del Mundial 2018 contra l’Argentina i el Perú

Neymar Jr i Dani Alves formen part de la llista de 23 futbolistes convocats per Dunga, seleccionador brasiler, per als pròxims partits de la canarinha de classificació per al Mundial del 2018. El combinat brasiler s’enfrontarà al novembre amb l’Argentina i el Perú en els partits corresponents a les jornades 3 i 4 de la fase de classificació per a la cita que es disputarà a Rússia.

El Brasil jugarà a Buenos Aires el 12 de novembre contra l’Argentina, i el dia 17, a l’estadi Arena Fonte Nova de Salvador de Bahia, contra el Perú.

D’aquesta manera, Neymar Jr torna a una convocatòria de la selecció brasilera després de complir la sanció que li va ser imposada durant la disputa de l’última Copa Amèrica. El crac blaugrana s’incorpora de nou a la canarinha, que suma tres punts de sis possibles després de perdre a Xile contra l’equip capitanejat per Claudio Bravo (2-0) i de guanyar el combinat de Veneçuela (3-1). Dani Alves, per la seva banda, es manté a la llista de Dunga després de ser citat en les últimes dates.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut