La Lliga estrena pilota

La Lliga estrena pilota

La pilota Nike Ordem 3 Hi-Vis s'estrena a la Lliga BBVA amb l’arribada de l’hivern

En el Barça-Eibar, corresponent a la novena jornada de Lliga, rodarà la nova pilota de la Lliga BBVA durant els mesos d’hivern. S’anomena Nike Ordem 3 Hi-Vis i és l’esfèrica més avançada de la història de Nike.

La seva combinació de colors optimitzada per a aquesta època de l'any millora enormement la seva percepció a nivell visual. L’atrevit disseny Visual Power estampat a l’Ordem 3 s’ha millorat amb un color groc d’alta visibilitat, que permet als jugadors veure la pilota més ràpidament i els ajuda a reaccionar a l’instant i a prendre decisions amb més rapidesa, en un futbol que és cada vegada més veloç.

El disseny geomètric de 12 panells soldats i fusionats, i el revestiment de cuir sintètic, milloren el primer toc de la pilota. El sistema aerodinàmic Nike Aerowtrac, patentat per Nike, incorpora una sèrie de ranures que permeten un flux d’aire regular a la cara externa de la pilota, la qual cosa permet que s’estabilitzi i s’aconsegueixi un vol més precís.

La Nike Ordem 3 Hi-Vis es va estrenar el 24 d’octubre no només a La Liga BBVA, sinó també a les altres dues principals lligues europees: la Barclays Premier League i la Serie A TIM. A més, ja està disponible a nike.com.

[[BOTOVERMELL::Compra la nova pilota ++::http://store.nike.com/es/es_es/pd/ordem-3-balonfutbol/pid-10345379/pgid-10936841::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut