‘Pack Duo’, dos partits des de 53 euros

‘Pack Duo’, dos partits des de 53 euros

Compra una entrada per al BATE Boríssov i una de Lliga a l’Estadi contra la Reial Societat o el Deportivo de la Corunya a uns preus irresistibles

El FC Barcelona presenta el ‘Pack Duo’, una promoció que ofereix als aficionats comprar dues entrades a un preu molt reduït, entre les quals una entrada per al partit de Lliga de Campions contra el BATE Boríssov i una altra que es pot escollir entre el compromís de Lliga a casa contra la Reial Societat o bé el Deportivo de la Corunya.

El ‘Pack Duo’ es pot adquirir a partir de 53 euros a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, des del 26 d’octubre fins al 4 de novembre. La promoció inclou comprar una entrada per al BATE, que es jugarà el 4 de novembre, i un cop finalitzat l’enfrontament (al voltant del 6 de novembre) el Club enviarà als aficionats que hagin adquirit el paquet un codi promocional que els donarà dret a una entrada gratuïta que es pot escollir entre el partit de Lliga contra la Reial Societat (28/29 de novembre) i el Deportivo de la Corunya (12/13 de desembre), que es disputaran al Camp Nou.

Els preus són 53 euros per a la zona Gol 3 inferior, 63 euros per a Gol 2 inferior i 79 euros per al Lateral 1 àrees. El ‘Pack Duo’ permet descomptes de fins a un 49% respecte al preu total per a dues entrades per a dos partits a l’Estadi.

[[BOTOVERMELL::COMPRA EL PACK DÚO++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/pack-duo::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut