La sol·licitud d'entrades per al Bayer Leverkusen-FC Barcelona, a partir del dilluns 9 de novembre

La sol·licitud d'entrades per al Bayer Leverkusen-FC Barcelona, a partir del dilluns 9 de novembre

El Club disposa de 840 localitats per als socis al preu de 15 euros i els interessats hauran de demanar-les fins al dimarts 10 de novembre a través d’un formulari disponible al lloc web

El proper dilluns 9 de novembre, a les 10 hores, s’obre el procés per demanar entrades per al partit de Lliga de Campions, corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, entre el Bayer Leverkusen i el FC Barcelona, que es jugarà el dimecres 9 de desembre.

El procés és exclusiu per als socis del Club i finalitzarà el dimarts 10 de novembre, a les 19 hores. Els interessats hauran de fer la petició a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Entrades a 15 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 1.235 entrades que tindran un preu únic de 15 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (840) i les penyes (209). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 11 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, el mateix 11 i el 12 de novembre el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades BAYER 04-FCB::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formbayer2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Vol a Leverkusen per 225 euros

El FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar en avió a través de FCBViatges. Hi ha l’opció de vol de dia, amb sortida el dimecres 9 de desembre i tornada un cop finalitzi el partit contra el Bayer Leverkusen. Els preus són de 225 per a socis, 280 per a penyistes i 335 per a la resta de socis (no inclou entrada). Les places són limitades i el límit per garantir la sortida del vol xàrter és de 175 persones. La data límit d’inscripció és el 20 de novembre, a les 12 hores.

També hi ha l’opció de desplaçar-se amb l’avió del primer equip, amb sortida el dimarts 8 de desembre i tornada un cop finalitzat el partit, i inclou l’allotjament. El preu per a socis és de 395 euros, per a penyistes de 526 euros i per a la resta d’aficionats és de 658 euros (no inclou entrada).

Per informar-se’n cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

Consulta els plans de viatge per als seguidors del FC Barcelona:

[[BOTOVERMELL::PLA DE VIATGE PER A SEGUIDORS++Vol 1 dia::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/194/493/original/Viatge_Leverkusen_dia_-cat-.v1446640369.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::PLA DE VIATGE PER A SEGUIDORS++Vol amb el primer equip::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/194/492/original/Viatge_Leverkusen_1r_equip_-cat-.v1446640351.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut