La família nombrosa més famosa d’Indonèsia visita el FC Barcelona

La família nombrosa més famosa d’Indonèsia visita el FC Barcelona

La ‘Generació Halilintar’, com se’ls coneix, van poder gaudir de la Camp Nou Experience, a més de fotografiar-se amb la Champions de 2015

Halilintar Asmid, Lenggogeni Faruk i els seus onze fills, coneguts sota el nom de ‘Generació Halilintar’, són tot un fenomen a la seva Indonèsia natal, i es troben de visita a Barcelona durant els propers dos dies. A més de visitar monuments tan icònics com la Sagrada Família i altres construccions de Gaudí, van visitar el Camp Nou, ‘casa’ del seu equip preferit de futbol.

"La meva família, el meu equip" és la frase del pare, en Halilintar Asmid, que descriu perfectament aquesta família tan inusual, en la qual cada membre té el seu propi deure i on tothom treballa unit per aconseguir una mateixa meta. "Els valors de la nostra família són similars als del FC Barcelona, com un equip de treball, amb respecte, sempre intentant no rendir-nos", diu el pare. "És com el ‘tiki taka’, suposa la mateixa alineació i comprensió". "És per això que som més que una família", afegeix la mare, Lenggogeni.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut