Neymar Jr estrena nova web abans del Clàssic

Neymar Jr estrena nova web abans del Clàssic

El nou portal inclou tot tipus de contingut professional i personal del brasiler, a més d’una major interacció entre el jugador i l’usuari

Continguts disponibles en tres idiomes (portuguès, anglès i espanyol), aplicacions en streaming i noves interaccions amb el consumidor a través de les xarxes socials personals del jugador. Aquestes són algunes de les novetats que hi ha a la nova web que ha estrenat Neymar Jr abans del Clàssic (www.neymaroficial.com).

Els continguts estan dividits en els diferents clubs en què el ‘10’ blaugrana ha jugat: Santos, Barça i també la selecció brasilera. A més d’aquestes novetats, la web del brasiler disposa dels continguts habituals: tots els seus gols, les millors jugades, fotografies i les novetats sobre l’Instituto Projeto Neymar Jr. Tota aquesta informació està disponible per a dispositius mòbils i tauletes, però hi ha la possibilitat de consumir-la per mitjà de la televisió.

La presentació de la nova web està acompanyada d’una campanya al Facebook personal de Neymar Jr, on el jugador vincula amb etiquetes diversos atletes i personalitats que han marcat la seva carrera futbolística fins al dia d’avui.

En aquest primer tram de temporada Neymar Jr està demostrant que és un dels líders de l’equip. El brasiler suma 11 gols en les primeres onze jornades, i un total de 13 si tenim en compte les altres competicions que ha disputat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut