PRÈVIA: Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic amb tots els al·licients

PRÈVIA: Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic amb tots els al·licients

(18.15 hores, Canal+ Liga) El Barça visita el Santiago Bernabéu per defensar el liderat i amb la bona notícia de les recuperacions de Messi i Rakitic

Ha arribat el dia. El Barça visita aquest dissabte (18.15 hores, Canal+ Liga) el Santiago Bernabéu per defensar contra el Reial Madrid el liderat a la Lliga. El primer Clàssic de la temporada es disputa amb una diferència de tres punts entre tots dos equips i amb tots els al·licients possibles, sobretot a la gespa. I és que tant el Barça com el Reial Madrid recuperen efectius a temps. Luis Enrique finalment pot comptar amb Leo Messi i Ivan Rakitic després que s’hagin recuperat de les lesions respectives.

Després de tres mesos de competició, Barça i Madrid arriben al Clàssic separats per tres punts. Els culers són líders en solitari amb 27 punts després de quatre victòries consecutives a la Lliga, i els blancs, després de la derrota a Sevilla en l’última jornada, són segons amb 24. Així doncs, els de Luis Enrique busquen el que seria el cinquè triomf seguit en competició domèstica i el setè en els últims vuit partits entre totes les competicions.

Els Clàssics sempre són partits especials, diferents. Tot el que envolta un partit com aquest es magnifica, com va dir Iniesta en roda de premsa. I és que és un enfrontament seguit des de tots els racons del món i cobert per uns 600 professionals dels mitjans informatius. Un Clàssic que, a més, en els últims anys s’ha caracteritzat per tenir un registres golejadors molt alts. En definitiva, una garantia d’espectacle.

Tots els efectius sobre la gespa

Per a l’ocasió, tots dos equips presenten les millors gales. Luis Enrique recupera Messi i Rakitic, que van rebre l’alta mèdica aquest mateix divendres després de l’entrenament i van entrar a la llista de convocats. Una llista de la qual han quedat fora per les lesions ja conegudes Douglas i Rafinha, mentre que Masip i Bartra no hi han entrat per decisió tècnica.

Al bàndol madridista, Rafa Benítez, tot i que ja s’ha enfrontat en més d’una ocasió amb el Barça, s’estrenarà en un Clàssic com a tècnic blanc. Benítez, com el seu homòleg culer, s’ha mostrat optimista en roda de premsa i ha assegurat que el seu equip sortirà “a atacar i marcar gols”. De cara a aquest partit, el tècnic blanc recupera jugadors importants, com Sergio Ramos, Keylor Navas i Benzema.

Els millors jugadors del món, cara a cara en un escenari com el Santiago Bernabéu, on el Barça els últims anys ha assolit resultats molt recordats. Sense anar més lluny, el dijous passat es van complir deu anys d’aquell 0-3 que va alçar Ronaldinho com el dominador del futbol mundial. Ara, amb tres punts en joc, el Clàssic tornarà a aixecar tota l’expectació del món tot just en la jornada 12 de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut