FC Barcelona – AS Roma: Impuls per tancar el liderat de grup

FC Barcelona – AS Roma: Impuls per tancar el liderat de grup

(20.45 hores, TV3 i Antena3) Després de la victòria en el Clàssic, els homes de Luis Enrique volen certificar la primera plaça a la Lliga de Campions

Des de l’estrena en la present edició de la Lliga de Campions, Luis Enrique i el seu equip s’havien marcat com a principal objectiu accedir als vuitens de final i, a poder ser, fer-ho com a primers de grup. Un objectiu que és a tocar, i que es podria assolir aquest mateix dimarts, al Camp Nou. El Barça rep la visita de la Roma en el partit de la cinquena jornada de la fase de grups. Amb la classificació per als vuitens a la butxaca, els blaugranes tenen la primera oportunitat per certificar el pas com a líders del grup E. Per aconseguir-ho, els culers només necessiten un punt, però Luis Enrique ja va dir en roda de premsa que l’equip sortirà, com sempre, “a guanyar”.

La visita de la Roma arriba tot just quatre dies després de l’exhibició blaugrana al Santiago Bernabéu en el gran Clàssic de Lliga. Sense temps per assaborir aquesta victòria històrica (0-4), els homes de Luis Enrique afronten un nou duel i amb un altre objectiu a l’horitzó. Els blaugranes arriben llançats, després de vuit victòries consecutives i de cinc partits seguits sense encaixar cap gol, en duels de tres competicions diferents. Així doncs, l’equip viu un moment dolç i el vol aprofitar per certificar el liderat europeu.

El bon estat de forma de l’equip ve acompanyat d’un moment dolç individual de molts jugadors. A més, Luis Enrique ha recuperat dos homes com Leo Messi i Ivan Rakitic, que ja van poder jugar al Bernabéu. Per contra, el tècnic perd Javier Mascherano, que va haver de ser substituït a l’inici del Clàssic per una contusió a la cuixa dreta i no estarà disponible contra la Roma. L’argentí se suma a les baixes per lesió de Rafinha i Douglas. Sergi Samper, del filial, és la novetat en una llista de convocats de la que queden fora Sandro i Masip per decisió tècnica.

La Roma arriba al Camp Nou amb la necessitat de guanyar si vol tenir opcions reals de classificació, i amb baixes importants en atac. Gervinho, amb una lesió muscular al quàdriceps, Salah, amb una lesió al turmell, i Totti, amb molèsties al quàdriceps, no estaran disponibles per al tècnic Rudi Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut