Sandro Rosell, en llibertat condicional sense fiança

Sandro Rosell, en llibertat condicional sense fiança

L’expresident del FC Barcelona quedarà en llibertat després de 643 dies de presó provisional i podrà acabar el judici fora de Soto del Real a l’espera de la sentència

Sandro Rosell quedarà en llibertat condicional sense fiança aquest dimecres. D’aquesta manera, l’expresident del FC Barcelona posa punt i final a més de 21 mesos de presó provisional –des del seu ingrés en presó el 25 de maig del 2017 han passat exactament 643 dies- i podrà acabar el judici fora de la presó de Soto del Real a l’espera de la sentència, tal com demanava la seva defensa. També el seu soci Joan Besolí quedarà en llibertat condicional sense fiança.

L’Audiència Nacional ha explicat així la decisió: “S’ha reexaminat la situació personal dels processats i tenint en compte que han superat els 21 mesos de presó preventiva i que està pròxim al màxim legal s’acorda la seva llibertat sense fiança i amb mesures cautelars”.

Cal recordar que a Sandro Rosell se’l jutja per un presumpte delicte fiscal per blanqueig de capital, de pertinença a una organització criminal i de la venda dels drets televisius de 24 partits amistosos de la confederació brasilera de futbol l'any 2006. Aquest dimarts, l’expresident Sandro Rosell defensava la seva innocència assegurant que “no va haver-hi comissions legals ni il·legals” i explicant que la venda de l’empresa BSM no va ser fictícia i es va fer correctament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut