Galilea, nou president de l'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del Barça

Galilea, nou president de l'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del Barça

L’exjugador blaugrana, que va estar a la disciplina del Club del 1989 al 1996, agafa el relleu de Roger Esteller, fins ara president “Afronto el càrrec amb orgull, responsabilitat i il·lusió”, va comentar Galilea en la seva investidura

Aquest dilluns 30 de novembre es va celebrar l’Assemblea General Ordinària i les eleccions a la presidència de l’Associació d’Antics jugadors de bàsquet del FC Barcelona. En aquest acte es van enumerar i explicar totes les funcions i activitats realitzades aquest 2015 i, posteriorment, es va nomenar José Luis Galilea com a nou president de l’Associació.

Galilea, exjugador del Barça del 1989 al 1996, va aconseguir com a jugador dues Lligues ACB i dues Copes del Rei i substitueix en el càrrec a Roger Esteller, també exjugador del primer equip. En el seu discurs un cop escollit president, Galilea va comentar que “afronto el càrrec amb orgull, responsabilitat i il·lusió” i va explicar que “destaco la sensibilitat del president Bartomeu, perquè a través de la Fundació, l’Associació tingui els recursos necessaris per ajudar a difondre i salvaguardar la història del Club”.

Finalment, Galilea va fer una crida a la participació: “Tots els associats som igual d’importants, els que tenen més visibilitat i els que tenen menys. Necessitem la participació activa de tots i cadascun de nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut