Informació de servei per als seguidors que viatgin a Leverkusen

Informació de servei per als seguidors que viatgin a Leverkusen

Consells i recomanacions per als aficionats que acompanyin el primer equip en el partit de Lliga de Campions a l'estadi BayArena de Leverkusen

El dimecres 9 de desembre el FC Barcelona juga al camp del Bayer Leverkusen l’últim partit de la lligueta de grups de la Lliga de Campions. Aquestes són algunes de les recomanacions i informació útil per accedir a l’estadi BayArena.

 

Transport a l’estadi BayArena

Mapes d'accessos a l'estadi

El BayArena és cèntric i fàcil d’arribar-hi des de totes les direccions. A causa de la bona comunicació amb transport públic, és recomanable utilitzar els serveis d'autobús i ferrocarril un dia de partit. Un servei d'autobús gratuït també està disponible (Wupsi). L’entrada del partit permet viatjar gratuïtament a la segona classe de la xarxa de transport Rhein-Sieg els dies de partit.

Cotxe: En el sistema de navegació del cotxe cal escriure "Marienburger Str, Leverkusen".

S-Bahn/Ferrocarril: Estació Leverkusen-Mitte / Leverkusen Küpersteg.
Des de l'estació de Leverkusen-Mitte, arribar al BayArena és un
passeig al llarg del riu Dhünn.

Servei de Llançadores: Parada Sportpark.
Sortida a Otto-Bayer Str (des de l’estació de ferrocarril Bayerwerk).
Sortida a Löwenlinie (des de l’estació de ferrocarril d’Opladen).
Les dues a partir de 2 hores abans del començament del partit.

Autobús línia 207: direcció Rheindorf-Nord o AltSteinbÜchel, cada 20 a 30 minuts.

Autobús línia 222: direcció Bergisch Gladbach o Opladen, cada 20 o 30 minuts.

Telèfon de Taxi a Leverkusen: 0214/3333

Pàrquing: En cas que alguna penya desitgi aparcar el seu autocar, ha d’utilitzar el pàrquing P6

 

Targeta especial BayArena-Card

L’estadi funciona amb una targeta pròpia de prepagament (ByArena-Card) per a qualsevol compra que es desitgi realitzar, ja sigui menjar, beguda, o altres productes. Dins de l’estadi no es pot pagar en metàl·lic i cal adquirir la targeta per si es vol fer qualsevol compra.

Els aficionats visitants poden adquirir la targeta BayArena-Card dins de l'estadi, contra un dipòsit de 10 € però sense crèdit. La targeta es carrega en els diferents punts de l’estadi (entre 5 i 200 euros), i s’utilitza per fer les compres.

Després del partit, els aficionats tenen dues possibilitats: o bé poden tornar el BayArena-Card i obtenir el dipòsit de 10 € i el seu crèdit no consumit o es poden emportar la targeta com a record.


Control i seguretat

Les portes d’entrada s’obriran dues hores abans del començament del partit i es recomana accedir-hi amb la suficient antelació per passar els controls de seguretat.

A causa de les estrictes mesures de seguretat, es demana a tots els aficionats que no portin motxilles, maletes o bosses grans.

L’afició blaugrana estarà ubicada exactament en els sectors GS1, GS2 i GS3, i els aficionats han d'ocupar el seient estipulat a la seva entrada.

Està prohibit entrar bengales o pirotècnia en general, ganivets, armes o altres objectes perillosos, botzines d’aire, megàfons i aparells de so mecànics o electrònics.

Està prohibit entrar amb pals de banderes superiors als 1,5 m o tenir un diàmetre de més de 3 cm. Tampoc es permeten pots d’esprai ni objectes i ampolles de vidre o d’un altre material especialment dur.

No es permet cap element amb simbologies racistes, xenòfobes, discriminatòries, de propaganda radical o a favor de la violència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut