‘El pequeño Pinocho’ al Teatre Condal

‘El pequeño Pinocho’ al Teatre Condal

Funcions per a socis a 6,40 € el 6 i el 13 de desembre 15% de descompte per a la resta de funcions

Un ancià anomenat Geppetto crea un ninot de fusta a qui posa el nom de Pinocho. L'inventor desitja que sigui un nen de veritat i la Fada Blava ho fa posible, però li conserva el cos de fusta. A més, aquesta fada assigna a Pepito Grillo ser-ne la consciència perquè l’allunyi dels problemes i el pugui aconsellar en les situacions més difícils, però Pinocho no li fa cas i haurà de passar per molts problemes abans de poder tornar amb el seu pare, Geppetto, i convertir-se en un nen de veritat.

Des de fa més de 15 anys, la companyia Opera Divertimento produeix espectacles lírics en un intent d'apropar l'òpera als més petits. Els exercicis de teatre infantil són terapèutics i socialitzadors. Els treballs en grup i el contacte físic entre els companys són la base de l'educació dramàtica. El teatre és un sinònim de diversió i d'educació, per això no hauria d'estar limitat a la representació d'un espectacle.

[[BOTOVERMELL::Compra les teves entrades++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CON41&Idioma=CA::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Un màxim de quatre entrades per carnet de soci.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut