Tercer acte de lliurament d'insígnies d'or

Tercer acte de lliurament d'insígnies d'or

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident primer Jordi Cardoner, ha distingit 144 socis dels 1.820 que aquesta temporada compleixen 50 anys d’antiguitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous el tercer acte de lliurament de la insígnia d’or als socis amb 50 anys de fidelitat al club blaugrana en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i que ha estat presidit per Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner. Avui han estat 144 els socis que han rebut la distinció d’un total de 1.820 que compleixen els 50 anys d’antiguitat aquesta temporada.

L’acte, que ha estat conduït per Manel Vich, ha tornat a ser un esdeveniment d’emoció durant el qual els socis, molts d’ells acompanyats per familiars, han rebut un merescut reconeixement als 50 anys de vida barcelonista.

A causa del fet que la xifra de 1.820 socis és molt superior al que és habitual, tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva el Club fa el lliurament de les insígnies en diferents dies al llarg de la temporada.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut