El Bayer Leverkusen, un rival que busca la classificació

El Bayer Leverkusen, un rival que busca la classificació

Els alemanys necessiten guanyar el Barça i esperar una ensopegada de la Roma, que és segona en la classificació, davant del BATE Boríssov a casa per accedir als vuitens de final

El Bayer Leverkusen rebrà aquest dimecres el Barça amb l’obligació de guanyar el partit i esperar el resultat de l’enfrontament entre la Roma i el BATE Boríssov. Si els italians guanyen, el Bayer quedarà eliminat i passarà com a tercer de grup, una plaça que dóna accés a l’Europa League. Així doncs, els homes de Roger Schmidt necessiten el triomf i que la Roma empati o perdi a casa contra els bielorussos. El tècnic alemany és conscient de la dificultat del matx: “Al Camp Nou vam fer un bon partit. Ens serveix per veure com vam jugar allà. Em va impressionar aquesta capacitat de reacció tot i els nostres bons 80 minuts”, ha reconegut Schmidt sobre la remuntada en 2 minuts del Barça a l’anada als minuts finals (2-1).

“Competirem fins al final sabent que ens enfrontem al millor equip del món”

Aleshores, els blaugranes van haver d’afrontar el partit sense Leo Mesi –lesionat -, que aquest dimecres sí que ho podrà fer al BayArena: “A un jugador com Messi no se’l pot aturar al 100%. Sense ell també van aconseguir bons resultats. L’exemple és davant del Reial Madrid que no va jugar d’inici i va sortir amb el partit sentenciat”, ha expressat Schmidt. I ha afegit: “Competirem fins al final sabent que ens enfrontem al millor equip del món”.

El partit d’aquest dimecres, per tant, no serà senzill pels blaugranes que aspiren a tancar la fase de grups invictes. Un fet que no s’assoleix des del curs 2011/12 quan aleshores el Barça va guanyar cinc dels sis partits. Els alemanys són un equip que treuen un alt rendiment del seu estadi, el BayArena, del qual no saben el que és perdre aquesta temporada a la màxima competició europea. Comptant el partit de la fase prèvia el Bayer Leverkusen ha sumat dues victòries (3-0 davant la Lazio i 4-1 contra el BATE Boríssov) i un empat (4-4 contra la Roma).

Duel amb situacions diferents

Barça i Leverkusen arriben al partit amb dinàmiques totalment diferents. Els blaugranes tot i empatar a Mestalla porten una ratxa de resultats molt positiva després d’aconseguir set victòries- sis de les quals amb golejada – en vuit partits que el situen líder de la Lliga i classificat com a primer de grup a la Champions. El Bayer Leverkusen, per la seva banda, afronta el partit després de només aconseguir una victòria en els últims cinc partits de Lliga. Tot i això, els alemanys buscaran un triomf que els serveixi com a punt d’inflexió per aixecar la dinàmica i classificar-se per als vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut