Mesures de seguretat al Camp Nou per al partit davant el RC Deportivo

Mesures de seguretat al Camp Nou per al partit davant el RC Deportivo

De cara al partit de Lliga davant el RC Deportivo, que es jugarà dissabte al Camp Nou, el Club recorda algunes de les mesures extraordinàries de seguretat que s’aplicaran a l’Estadi
  1. Els accessos a l’Estadi s’obriran una hora i mitja abans del partit. Es recomana a tots els aficionats que arribin amb prou temps al Camp Nou.

  2. Per poder entrar al recinte de l’Estadi s’haurà de tenir una entrada per al partit o bé presentar el carnet de soci i l’abonament d’aquesta temporada. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.

  3. No es permetrà entrar al Camp Nou amb motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de grans dimensions.

  4. Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.
  5. Finalment, el Museu i l’FCBotiga Megastore faran els seus horaris habituals: el Museu estarà obert fins a les 16 hores, hora d’inici del partit, i l’FC Botiga, fins a les 20.30 hores.

Novament, el FC Barcelona agraeix la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut