La premsa argentina analitza la final

La premsa argentina analitza la final

Els periodistes creuen que una possible presència de Messi i Neymar Jr reduiria les opcions de River Plate a un 20%

A poques hores de disputar-se la final del Mundial de Clubs la premsa argentina repassa les opcions d’un equip i l’altre a Yokohama. Els periodistes que segueixen habitualment River Plate confessen que la presència de Leo Messi i Neymar Jr -encara per confirmar- reduiria les opcions dels de Marcelo Gallardo a un escàs 20%. “Si no juga cap dels dos, la cosa per a mi quedaria en un 60%-40% a favor del Barça. Per a River és un desafiament únic”, senyala Emiliano Raggi, de FOX Sports.

Gustavo Yarroch, periodista de Clarín i La Red, ho veu un pèl diferent. “Si no participen cap dels dos pot ser que River creixi més i la cosa quedi en un 40%-60% favorable a River”, afirma. “Els jugadors de River saben que es juguen assolir la màxima fita en la història del Club”, recorda Yarroch. Amb tot, matisa: “Perquè River guanyi li ha de sortir un partit perfecte. Ha de tenir una alta eficàcia en les poques ocasions que tingui i oferir una gran tasca defensiva”.

Per a Sebastián Quadrelli, de DeporTV, River “no arriba de la millor manera” a la final. “Ha millorat en l’aspecte físic però ha de recuperar el seu millor futbol. El Barça funciona millor com a equip jugui qui jugui i River depèn en bona mesura de les seves individualitats”, apunta.

També apunta a l’estat anímic Yarroch: “River no arriba bé en l’aspecte futbolístic però sí en l’àmbit anímic. I l’afició també forma part d’això. Si passa com a Osaka, on va empènyer molt, serà un altre punt a favor de River”. Aquest dissabte al migdia milers de seguidors de River s'han concentrat al Parc Yoyogi de Tòquio. Ells també voldran ser partíceps d'una final que és a punt d'arrencar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut