Aleksander Vezenkov: “És un partit molt important perquè juguem a casa i mai volem perdre al Palau”

Aleksander Vezenkov: “És un partit molt important perquè juguem a casa i mai volem perdre al Palau”

“Som un equip nou, som set jugadors nous que dia a dia anem millorant” ha explicat Vezenkov sobre l’adaptació de l’equip

Última cita del 2015 al Palau Blaugrana. El FC Barcelona Lassa de bàsquet afronta aquest dimecres (20.45 hores) el partit contra el Bilbao Basket. Tancar l’any al Palau amb una victòria és l’objectiu dels blaugranes: “És un partit molt important perquè juguem a casa i s’ha de protegir la teva pista, mai volem perdre al Palau”, ha reconegut Vezenkov.

A més, els homes de Xavi Pascual poc a poc estan més forts i les noves peces acaben d’encaixar, un fet que segons l’ala-pívot del Barça s’acaba notant a la pista: “Som un equip nou, som set jugadors nous que dia a dia anem millorant en fase ofensiva i aquestes jugades en atac cada vegada van a millor gràcies als entrenaments”. Samuels, que aquest dimarts també ha parlat davant els mitjans de comunicació, ha considerat que “cada victòria és important per a l’equip. Sempre volem guanyar”.

El partit contra el Bilbao Basket serà el preludi de dos compromisos de nivell davant el Reial Madrid, a la Lliga Endesa, i l’Olympiacos, en el primer partit del Top-16 de l’Eurolliga. Els jugadors del Barça saben de la importància dels dos últims partits de l’any, però estan completament concentrats en el duel contra els bascos. Segons Vezenkov, l’equip està centrat al cent per cent en el pròxim rival: “Hem de jugar seriosos davant el Bilbao i, si tot va bé, quan acabi el partit podrem pensar en el Reial Madrid i en l’Olympiacos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut