El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 12)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

JAC SANTS A, 52 – FC Barcelona Lassa, 98

Aquest passat cap de setmana el FC Barcelona Lassa va visitar la pista del JAC SANTS A.

Des de l’inici, els blaugrana van imposar el seu ritme, sent protagonistes del partit en ambdues parts de la pista. Ofensivament, el nivell que van plantejar els barcelonistes va fer que passessin per damunt dels de Sants, tot i que els locals van mantenir-se en el partit gràcies al poc encert exterior que van aconseguir els primers quarts.

El bon nivell defensiu, però, que va permetre anotar amb certa facilitat al contracop, i el bon joc general, van ser claus per marcar una forta escletxa al marcador. A destacar el gran esforç dels blaugrana que van a més dia rere dia.

INFANTIL B

CEB Girona, 56 – FC Barcelona Lassa B, 72

Va costar força engegar en el primer desplaçament llarg d’aquesta temporada  (els tres primers períodes van acabar amb un 29-24 per als de Girona). A poc a poc, però, es va anar agafant confiança en atac, on l’equip va poder anar sumant des del tir lliure gràcies a uns contra uns que provocaven que el CEB Girona només els pogués aturar amb falta.

Així, període a període, i amb la suma en anotació de tots els jugadors es va aconseguir anar guanyant tots els marcadors parcials fins el 56-72 final.

Ara, la competició domèstica s’atura, i els propers partits de l’infantil B són els tornejos del SAFA Claror 28, 29, 30/12 i Castelldefels 3, 4, 5/1

JÚNIOR

Campions Torneig Internacional de Tenerife

L’equip júnior es va proclamar campió del Torneig 'Ciudad de Tenerife' derrotant a la final el CSKA de Moscou per un clar 85-56.

Primer dia

El torneig s’iniciava contra l'equip amfitrió, l’UNELCO TU ALTEZA TENERIFE. Els blaugrana van començar forts, i dos parcials abans del descans (6-22) i (2-28) van fer que el partit fos més p plàcid del que es podia esperar, per acabar amb un clar 24-99.

Segon dia

El segon dia, el rival era la prestigiosa Canarias Basketball Academy. Es preveia un partit molt dur, de molta agressivitat i molta intensitat per part dels canaris. Els nostres joves jugadors van sortir a jugar el seu bàsquet tot sabent que seria un partit competit. Finalment el talent barcelonista va ajudar a superar el CBA per un clar 47-71.

Tercer dia

Ja en el tercer dia, el FC Barcelona Lassa tornava a veure´s les cares davant d’una altra acadèmia de bàsquet, aquest cop italiana, l'StellAzzurra Basketball Academy. Els nois entrenats per Alfred Julbe i Carlos Flores van acabar guanyant novament per un 87-67.

Quart dia

Ja en el darrer dia del torneig, el rival era el poderós CSKA de Moscou, equip que, com els blaugrana, també arribava a la final invicte. En el primer quart de la final, el Barça va demostrar la gana que tenia de guanyat el torneig, acabant el quart amb un marcador favorable de 33 a 17. Ja en el segon període, els russos van augmentar la defensa i l'avantatge blaugrana no es va incrementar, arribant a la mitja part amb un 48-32.

Al tercer quart, tot feia preveure que els moscovites serien més forts en defensa, tot i això, el FC Barcelona Lassa van acabar guanyant el quart amb un parcial de 17-8 (65-40), que feia preveure que la final acabaria sent pels nostres jugadors. L’últim període, amb un parcial de 20-16, marcava el 85 a 56 definitiu.