Magna Gurpea, rival de quarts de final de la Copa d’Espanya de futbol sala

Magna Gurpea, rival de quarts de final de la Copa d’Espanya de futbol sala

El Barça de futbol sala disputarà el duel de quarts el divendres 11 de març

Els quarts de final de la Copa d’Espanya de futbol sala ja estan decidits. S’han sortejat aquest dilluns a Guadalajara, ciutat que serà la seu d’aquesta fase final. Entre els primers vuit classificats de la Lliga LNFS el FC Barcelona Lassa de futbol sala partia amb una situació privilegiada per ser cap de sèrie i d’aquesta manera evitava altres rivals forts com ara l’Inter Movistar, que també ho era. Finalment, el rival ha estat el Magna Gurpea, l’actual tercer classificat en Lliga que ja ha jugat contra el Barça aquest curs. Un duel que va estar marcat per la igualtat. Cal recordar que els navarresos són un equip que a les seves files compta amb un exblaugrana com és Rafa Usín.

Sergio Lozano ha participat en el sorteig i un cop decidits els partits ha valorat la dificultat del conjunt navarrès: “Xota és un rival molt complicat, va tercer per mèrits propis i és un equip consolidat amb jugadors que fa temps que juguen junts”. A més, el ‘9’ del Barça ha avisat que l’equip no es pot relaxar després de l’experiència de l’any passat en què els blaugranes van perdre la final contra el Jaén Paraíso Interior: “L’any passat es va demostrar que no hi ha rival petit en aquesta competició”.

Els homes de Marc Carmona s’estrenaran el pròxim divendres 11 de març en la 27a edició de la Copa d’Espanya. Els altres tres emparellaments dels quarts de final han estat els següents:

Catgas Santa Coloma – Burela Pescados Rubén

El Pozo Múrcia – Aspil Vidal Ribera Navarra

Inter Movistar – Palma Futsal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut