Assaig de cap d’any al Camp Nou

Assaig de cap d’any al Camp Nou

Els nens i nenes presents a l’esplanada de l’Estadi han pogut gaudir del simulacre de les dotze campanades, en una de les activitats programades per viure el Nadal amb el FC Barcelona

L’esplanada del Camp Nou ha acollit aquest dijous 31 de desembre l’assaig de cap d’any, una activitat dirigida als nens i nenes per preparar les dotze campanades. L’acte ha estat conduït per l’animador Pep Callau i, a les 12 del migdia, un marcador ha fet el compte enrere i les més de 200 persones -una cinquantena de nens i nenes- presents han simulat la nit de Cap d’Any substituint el tradicional raïm per les llaminadures.

Més activitats

L’assaig de Cap d’Any ha estat una de les activitats programades aquest Nadal pel FC Barcelona, en el marc del programa “És temps de màgia”. Els actes tindran continuïtat amb el Patge Culer. Els dies 2,3 i 4 de gener, els nens i nenes que vulguin fer arribar la seva carta als Reis d’Orient, podran lliurar-la a un dels patges de Ses Majestats, que estarà aquests dies al Camp Nou. El Patge Culer estarà a disposició dels nens i nenes durant aquests tres dies amb l’horari següent: dissabte 2 (de 16 h a 20 h), diumenge 3 (d’11 h a 14 h) i dilluns 4 (de 16 h a 20 h).

Del 2 al 5 de gener, els visitants al Camp Nou podran gaudir de la resta d’activitats gratuïtes que s’estan celebrant durant aquestes festes. Els nens i els seus acompanyants poden fer-se la foto amb el triplet, pintar-se la cara amb motius nadalencs, escoltar històries màgiques i fantàstiques d’un contacontes, xutar un penal al Pare Noel o als Reis Mags, aprendre a fer trucs de màgia, a fer les seves pròpies decoracions de Nadal del Barça o seguir el ritme amb les màquines de ballar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut