Frigoríficos Morrazo – Barça Lassa: Sentencien al primer temps (23-42)

El líder de l'Asobal no ha donat opció al conjunt gallec, que ha estat una autèntica piconadora de principi a fi

Nova victòria del Barça Lassa a la Lliga Asobal (23-42) per seguir liderant amb autoritat la competició domèstica. Els blaugrana han superat amb contundència el Frigoríficos Morrazo, en un matx dominat de principi a fi pels homes de Xavi Pascual. Els culers, amb una gran primera part, han aconseguit marxar al descans amb més del doble d'avantatge al marcador (10-21) i al segon temps, la piconadora barcelonista no s'ha aturat per acabar guanyant de 19 gols.

Domini blaugrana des de l'inici

El Barça Lassa, tot i l'absència de diversos jugadors importants i l'esforç realitzat només dos dies abans a Montpeller, ha sortit amb la intenció d'endur-se la victòria de Cangas. I així ha estat. Des de l'inici, els homes de Xavi Pascual s'han fet amb el domini del partit i del joc, sense donar cap mena d'opció als locals. Un parcial de 2-9 als darrers 10 minuts de la primera meitat, ha encarrilat el matx, que marxava al descans amb un contundent 10-21.

A la segona part, els barcelonistes no han afluixat, i han seguit dominant amb autoritat sobre la pista d'O'Gatañal sense donar cap opció al rival. Andersson (7 gols en 7 llançaments) ha estat el màxim anotador del duel i un dels jugadors més destacats, juntament amb Ludovic Fabregas (5/5), Ilic (4/4) i Syprzak (4/4). A més, ha debutat a la Lliga el jove Jannek Klein, que ja havia disputat uns minuts a la Supercopa de Catalunya, i els altres tres jugadors del filial convocats (Diocou, Pascual i Knorr) també han participat en el triomf.

Finalment, victòria contundent del líder (23-42), que es manté invicte al capdavant de la classificació i comença la setmana de la mateixa manera que va acabar l'anterior: guanyant. Ara, el proper duel serà dissabte al Palau Blaugrana davant el Rhein-Neckar Lowen (17.30 hores).

Frigoríficos Morrazo, 23
Barça Lassa, 42

Frigoríficos Morrazo: Javier Díaz (-), Moisés Simes (3), David Chapela (1), Daniel Cerqueira (-), Adrián Menduiña (4), Muratovic (2) i Mitic (2) -set inicial-. Vujovic (-), Augusto Manuel (3), Rubén David Soliño (1), Máximo Cancio (1), Franco Daniel (-), David Iglesias (3), Javier Fernández (-), Ángel Rodríguez (1) i Pablo Castro (2).
Barça Lassa: Möller (1), Víctor Tomás (4), Andersson (7), Syprzak (4), Thiagus Petrus (-), Ilic (4) i Pálmarsson (2) –set inicial–. Dolenec (2), Dika Mem (2), Gilberto Duarte (3), Fabregas (5), Diocou (2), Pascual (4), Knorr (2) i Klein (-).
Parcials: 2-3 / 5-7 / 6-9 / 8-12 / 9-17 / 10-21 / (descans) 12-27 / 14-30 / 16-32 / 18-36 / 21-40 / 23-42
Àrbitres: Rodríguez Estevez i Rosendo López