Arda Turan, home de l’any a Turquia

Arda Turan, home de l’any a Turquia

El futbolista del FC Barcelona va rebre el guardó en una gala organitzada per l’edició turca de la publicació GQ

Arda Turan ha estat escollit com l’home de l’any a Turquia, segons la publicació GQ. El jugador del FC Barcelona va rebre el guardó de mans de l’exjugador de bàsquet Hidayet Turkoglu en una cerimònia celebrada al seu país i seguida in situ per més de 600 personalitats del món de l’esport, l’art i els negocis.

En el seu discurs l’internacional turc es va mostrar molt agraït pel reconeixement i va donar les gràcies especialment pel fet que Turkoglu, amb una dilatadíssima trajectòria a l’NBA, fos la persona que li lliurava el premi: “És un model i un referent de conducta”. Arda Turan, que aquest 2015 ha fitxat pel FC Barcelona i ha aconseguit classificar Turquia per a la fase final de l’Eurocopa, va deixar mostres de la seva humilitat: “Demà podem perdre de nou o guanyar, però sempre estaré al davant vostre amb la mateixa postura”.

Arda, en companyia de la seva parella, Aslihan Dogan, també va tenir un record per a un dels seus companys d’equip. Preguntat pel periodista Tanem Sivar sobre quin company d’equip hauria pogut acompanyar-lo en aquest acte, el jugador turc va ser clar: “Hauria pogut ser qualsevol d’ells, però crec que Dani Alves seria el que aniria més ben vestit per a l’ocasió”.

El 2014 Arda Turan va rebre el premi al millor esportista de l’any per la mateixa publicació.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut