Bayer Leverkusen - FC Barcelona : Amb la tranquil·litat de tenir la feina feta

Bayer Leverkusen - FC Barcelona : Amb la tranquil·litat de tenir la feina feta

(20.45 hores, BeIN Sports) Els homes de Luis Enrique tancaran la fase de grups al BayArena sense la necessitat de puntuar però sí amb l’objectiu de donar una bona imatge

Amb la feina feta. El primer equip del FC Barcelona s’enfronta aquest dimecres (20.45 hores, BeIN Sports) al Bayer Leverkusen en un partit intranscendent per al líder matemàtic del Grup E, però molt important per al conjunt alemany, que buscarà l’última opció per accedir als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els locals necessiten superar el Barça i que l’AS Roma no guanyi en el duel davant el BATE Boríssov.

Tot i no tenir res en joc, Luis Enrique va assegurar en roda de premsa que l’objectiu és donar una bona imatge i ser fidel a la identitat i estil de joc de l’equip. El porter Ter Stegen, que jugarà ben a prop de casa seva, també va comentar que el vestidor del vigent campió vol guanyar per demostrar el mèrit que té acabar la fase de grups sense perdre ni un sol partit.

Contratemps per a Neymar Jr

L’entrenador blaugrana va fer dilluns una convocatòria de 19 futbolistes en què hi figuren els tres porters i en què no hi ha homes amb força participació com Gerard Piqué o Andrés Iniesta, a més del sancionat Dani Alves i les baixes ja conegudes de Sergi Roberto, Mathieu, Douglas i Rafinha. A la infermeria s’hi va afegir Neymar Jr. En l’entrenament realitzat dimarts al BayArena, el brasiler va tenir una petita lesió a l’adductor de la cama esquerra. Per altra banda, a l’encontre poden participar els jugadors del Barça B Samper, Gumbau, Cámara i Kaptoum. Els dos últims debutarien a la màxima competició europea.

Aquesta serà la quarta vegada que el FC Barcelona jugarà al BayArena (ho va fer els anys 2001, 2002 i 2012) i, al llarg d’aquest dimecres, l’equip barcelonista estarà concentrat a l’hotel per acabar de la millor manera possible la fase de grups, un fet habitual en les darreres deu temporades (vuit victòries, un empat i només una derrota).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut