Els set possibles rivals del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions

Els set possibles rivals del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions

PSG, PSV, Benfica, Juventus, Arsenal, Dinamo de Kíev i Gant han acabat com a segons dels seus grups i poden quedar enquadrats amb els de Luis Enrique en els vuitens de final de la competició

Setze partits jugats, vuit grups tancats i set possibles rivals que es poden veure les cares amb el FC Barcelona als vuitens de final de la Champions. Com a primers de grup, els de Luis Enrique hauran de quedar enquadrats contra un segon d’un altre dels grups, sempre i quan no jugui en la Lliga BBVA. Així doncs, aquests són els equips que poden jugar els vuitens contra el Barça.

PARÍS SAINT-GERMAIN

L’equip francès, dirigit per Laurent Blanc, ha acabat segon del Grup A amb 13 punts, després de derrotar el Shakhtar (2-0) i d’aconseguir quatre victòries, un empat i una derrota. El seu màxim golejador en aquesta fase de grups ha estat Ángel Di María, amb 3 dianes en 6 partits. Destaquen futbolistes com Thiago Silva, Marquinhos, David Luiz, Cavani o els exblaugranes Maxwell, Motta o Ibrahimovic.

PSV

Els d’Eindhoven, amb 10 punts, tres victòries, dues derrotes i un empat, s’ha classificat com a segon del Grup B, en una pugna fins al final amb Wolfsburg i Manchester United, equip que finalment ha quedat tercer. Els seus màxims golejadors en aquesta fase de grup han estat el davanter belga Maxime Lestienne i el capità de Jong, amb dues dianes. El seu entrenador és l’exjugador del FC Barcelona Phillip Cocu.

BENFICA

S’ha classificat com a segon del grup C, després d’assolir tres victòries, un empat i dues derrotes. Els homes de Rui Vitória no han aconseguit superar l’Atlètic de Madrid en aquesta última jornada i, per tant, seran un possible rival a vuitens pel FC Barcelona. Els perills més destacats de l’equip de Lisboa són el migcampista Nicolás Gaitán i els davanters Mitroglou, Raúl Jiménez i Jonas. Entre tots quatre porten vuit gols.

JUVENTUS

L’ensopegada de l’equip italià a Sevilla l’ha fet classificar-se com a segon del grup D. Els de Torí, que en tenien prou amb un empat, no han estat capaços de fer-ho i d’aquesta manera podrien ser un dels rivals pels blaugranes. Un duel que, en cas de tocar, seria la reedició de la final de la Champions la temporada passada, en què el Barça es va proclamar campió a Berlín. La Juventus de Massimiliano Allegri té a jugadors claus com Pogba, Morata i Mandzukic.

ARSENAL

El conjunt londinenc s’ha classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions com a segon del grup F. El conjunt dirigit per Arsène Wenger ha aconseguit el passi després de sumar 3 victòries i 3 derrotes. La victòria per 0-3 davant l’Olympiacos, que també lluitava per fer-se amb la segona plaça, ha permès la classificació dels anglesos. Els perills de l’Arsenal són l’exblaugrana Alexis Sánchez, amb 3 gols en aquesta fase de grups, Giroud, amb 5, o Theo Walcott i Özil. Entre tots quatre han marcat dotze gols.

DINAMO DE KÍEV

L’equip que dirigeix Serhiy Rebrov partia amb menys punts que Porto i Chelsea, però l’enfrontament entre tots dos, i la victòria del Chelsea, ha fet possible que el triomf dels de Kíev contra el Maccabi els classifiqués com a segons del grup G. En aquesta fase de grups, el Dinamo ha aconseguit 11 punts, amb tres victòries, dos empats i una derrota. Andriy Yarmolenko ha estat el màxim golejador, amb dues dianes.

GANT

El Gant de Hein Vanhaezebrouck ha passat a la següent fase, després de vèncer el Zenit (2-1) i de la derrota del València contra el Lió (0-2). L’equip belga ha sumat 10 punts, amb tres victòries, dues derrotes i un empat per convertir-se en la revelació de la fase de grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut