Les entrades per al Barça-Arsenal, a la venda a partir d’aquest dilluns

Les entrades per al Barça-Arsenal, a la venda a partir d’aquest dilluns

Dilluns 14 de desembre es va iniciar el procés de venda d’entrades per als socis no abonats de cara al partit de tornada dels vuitens de la Lliga de Campions al Camp Nou

El FC Barcelona i l'Arsenal s’enfrontaran el dimecres 16 de març al Camp Nou en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els socis del FC Barcelona no abonats al Camp Nou tindran prioritat exclusiva en la compra d’entrades (un màxim de 6 per persona), que estaran disponibles a partir d’avui dilluns 14 de desembre a les 16 hores.

El dimarts 15 de desembre, a les 16 hores, s’obrirà la venda d’entrades tant per a la resta de socis del Barça com per al públic en general. Per motius de seguretat, no es vendran entrades als aficionats anglesos.

Les entrades es podran comprar a través dels canals de venda del Club:

Internet: www.fcbarcelona.cat, o a Ticketmaster www.ticketmaster.es.

Mòbil/Tauletes tàctils: www.fcbarcelona.cat o APP del FC Barcelona.

Taquilles: A partir del dilluns 21 de desembre també es podran adquirir entrades, subjecte a disponibilitat , a les taquilles del Club situades al Bulevard del Camp Nou, davant el Museu i la Botiga, a excepció del dies 25 de desembre i 1 de gener. L’horari de les taquilles és de 09.15 h a 19.30 h.

[[BOTOVERMELL::Compra d'entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formentradeswl.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut